Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK

LDC Examination Expected Questions - 24

LDC Special Posts LDC Expected Questions LDC Questions LDC Old Questions LDC Special  LDC 2013 Questions LDC 2013-14 Expected Questions  LDC 2013-14 Questions 
------------------------------------------------------------------------------
INFORMATION TECHNOLOGY 
------------------------------------------------------------------------------

231. Need to see all the information from one tables on one form, inseart ..... ?
Answer :-  a sub form

232. Auto reports can contain each of the following elements expect .......?
[ a detail section ; a page footer ; a group header ]
Answer :-  a group header

233. To copy the hidden systems files of DOS to another disk you can use the command .....?
Answer :-  sys

234. Internal command is DOS are ......?
Answer :-  time, type, dir



235. Result are obtained from computer through its .....?
Answer :-  Output Unit

236. Computer processing speed is measured in terms of ?
Answer :-  MIPS

237. World's first vedio game is .....?
Answer :-  Spacewar

238. The headquarters of World Wide Web ?
Answer :-  Geneva

239. CRT stands for .............?
Answer :-  Cathode Ray Tube


240. Dot Matrix is a type of ..........?
Answer :-  Printer 
MALAYALAM GK AVAILABLE HERE
RELATED IT POSTS
123456789101112, 13, 14, 15... >
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top