Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Date Click Here
Kerala PSC KERALA PSC LP SChool Assistant Examination ANSWER KEY on January 22nd :- CLICK HERE 4 More Details || KERALA PSC UP SChool Assistant Examination ANSWER KEY :- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL FINAL ANSWER KEY [4 Questions Deleted] Available Now :- CLICK HERE ||
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

LDC Examination Expected Questions - 22

LDC Special Posts LDC Expected Questions LDC Questions LDC Old Questions LDC Special  LDC 2013 Questions LDC 2013-14 Expected Questions  LDC 2013-14 Questions 
------------------------------------------------------------------------------
INFORMATION TECHNOLOGY
------------------------------------------------------------------------------

211. A graphical bar displayed across the top of the document window ?
Answer :- Ruler

212. Sourse program is written in ......?
Answer :- Machine Language

213. Where is India's first Cyber Police Station situated ?
Answer :- Banguluru

214. Artifitial Intelligence is associated with which generation ?
Answer :- 5th


215. International Computer Security Day is observed on .....?
Answer :- November 30

216. 'Param' Super Computer is developed by .....?
Answer :- C-DAC

217. An animated character that gives help in MS-Office?
Answer :- Office Assistant

218. To combine one or more source of test into a single document ?
Answer :- Merge

219. For faster use of cursor is used ?
Answer :- Mouse

220. All macro keyboard shortcuts include which key ?
Answer :- Alt
MALAYALAM GK AVAILABLE HERE
RELATED IT POSTS
123456789101112, 13, 14, 15... >
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top