Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Date Click Here
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.
Kerala PSC COOLY WORKER ANSWER KEY (Question Paper Code :- 25/2017) Published :- CLICK HERE 4 More Details ||Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details ||Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 4th :- CLICK HERE 4 More Details ||

Current Affairs for University Assistant Examination 2016 - 10 (Appointments)

Current Affairs 2016 for PSC | Current Affairs 2016 for PSC | Current Affairs 2016 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2016 for PSC Exams | Current Affairs 2016 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz 2016 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams
--------------------------------

91. CEO of NITI Aayog?
Answer :- Amitabh Kant

92. Chairman of Competition Commission of India?
Answer :- Devendra Kumar Sikri

93. Registrar General and Census Commissioner of India?
Answer :- Sailesh
94. CEO of WIPRO?

Answer :- Abid Ali Neemuchawala

95. United Nations High Commissioner for Refugees?
Answer :- Filippo Grandi

96. Director General of the National Center for Good Governance?

Answer :- Gyanendra.D.Bandgaiyan

97. Chief Information Commissioner?
Answer :- Radha Krishna Mathur

98. Secratary General of Arab League ?
Answer :- Ahmed Aboul-Gheit

99. President of Myanamar?


Answer :- Htin Kyaw

100. Chairman of Law Commission of India?
Answer :- Justice Balbir Singh Chauhan

RELATED POSTS >> PART 1 ; PART 2 ; PART 3PART 4PART 5PART 6PART 7PART 8PART 9PART 10
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top