Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK

Current Affairs for University Assistant Examination 2016 - 09 (Appointments)

Current Affairs 2016 for PSC | Current Affairs 2016 for PSC | Current Affairs 2016 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2016 for PSC Exams | Current Affairs 2016 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz 2016 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams
--------------------------------

81. New President of Central African Republic?
Answer :- Faustin Archange Toudera

82. Managing Director of International Monetary Fund?
Answer :- Christine Lagarde

83. Chairman of National Human Right Commission (NHRC)?
Answer :- H.L.Dattu

84. Director General of Indian Coast Guard?
Answer :- Rajendra Singh

85. Chairman of Empowered Committee of State Finance Ministers on Goods and Service Tax (GST)?
Answer :- Amit Mitra

86. Chief Minister of Arunachal Pradesh?

Answer :- Kalikho Pul

87. Vice President of Asain Infrastructure Inverstment Bank?
Answer :- D.J.Pandian

88. Chairman of The Energy Resources Institute ?
Answer :- Ashok Chawla

89. Excecutive director of Greenpeace India?


Answer :- Ravi Chellam

90. Chairman of Central Board of Direct Taxes (CBDT)?
Answer :- Atulesh Jindal

RELATED POSTS >> PART 1 ; PART 2 ; PART 3PART 4PART 5PART 6PART 7PART 8PART 9PART 10
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top