.
MALAYALAM GENERAL KNOWLEDGE QUESTIONS
.
.
CURRENT AFFAIRS QUESTIONS
.

Shopping

Laptop 4 U

Archive

Shopping

Kilicheppu

Previous QP PDF

Shopping

PSC Last Grade Servant Questions PSC Degree Level Questions

Sunday, 5 November 2017

Kerala PSC Village Field Assistant English Grammar Answer Key 2017

VILLAGE FIELD ASSISTANT Answer Key | Kerala PSC VILLAGE FIELD ASSISTANT Examination Answer Key | PSC VILLAGE FIELD ASSISTANT Answer Key | KPSC VILLAGE FIELD ASSISTANT Answer Key | VFA Examination Answer Key 2017 | VILLAGE FIELD ASSISTANT Answer Key 2017 | VILLAGE FIELD ASSISTANT Examination November 4 Answer Key | VILLAGE FIELD ASSISTANT Examination November 2017 Answer Key | Kerala PSC Question Paper Code 129/2017 Answer | PSC Question Paper Code 129/2017 Answer | VILLAGE FIELD ASSISTANT Question Paper Code 129/2017 Answer | Kerala PSC VILLAGE FIELD ASSISTANT Question Paper Code 129/2017 Answer |
Keralapschelper.com is presenting the Answer Key of VILLAGE FIELD ASSISTANT in REVENUE Department Examination Answer key will be available through this Website aftre the examination time. Official Answer Key Provisional Published, Final Answer Key Published soon. You can also check the same from the following link.
Notification Details 
Category No: 123/2017
Department :- REVENUE DEPARTMENT
Name of Post :- VILLAGE FIELD ASSISTANT
Question Paper Code :- 129/2017
Date: 04/11/2017 Saturday
Time :- 01.30 PM to 03.15 PM.
Maximum Marks:- 100
Exam Duration:- 1 hour 15 minutes
Medium of Questions: Malayalam/Kannada/Tamil and English
61. Lacking in quantity or quality is .....................
Answer :- meagre

62. The crop was attacked by a ................ of locusts.
Answer :- plague

63. "Meet me at the new building .................. at noon." The architect said.
Answer :- site

64. Artists must be .........................: otherwise they just repeat what they see or hear?
Answer :- creative

65. A latin word which means 'the most important work of an artist, writer etc'
Answer :- Magnum opus

66. She never visited her grandparents,.......................
Answer :- did she?

67. If you had gone there in time,...................
Answer :- you would have met them

68. Change into reported speech :- The boy said, "I like sweets."
Answer :- The boy said that he liked sweets.
69. He set out ..... six o'clock.
Answer :- at

70. This is really ........... enchanting secne.
Answer :- an

71. Change into passive voice :- "The boy broke the windo."
Answer :- The window was broken by the boy

72. Your story is ............ than grandma's.
Answer :- funnier

73. Ram or his brothers.................. home every week.
Answer :- go

74. Find out the adverb in the sentence :- Clean your room carefully.
Answer :- carefully 75. He ........... tea every morning.
Answer :- drinks

76. Identify the correct spelt word.
Answer :- Vacuum

77. Suja ............. her new saree for the function.
Answer :- put on

78. select the word which means the opposit of the word - Boon
Answer :- Curse

79. Select the meaning of the underlined idiom :- It's raining cats and dogs.
Answer :- It's raining heavily

80. Find out the synonym of the word Peer
Answer :- Equal

EXPECTED CUT OFF MARK :- to
GENERAL KNOWLEDGE ENGLISH GRAMMAR MATHEMATICS OFFICIAL ANSWER KEY

No comments:

Post a Comment