Kerala PSC Latest UpdatesClick Here

Kerala PSC Current Affairs Question 12 July 2017 brings for its reader daily updated quizzes that cover the topics like Kerala, India, World, Science and Technology, Sports and Awards etc........

1. The world's first ATM, started in Enfield, North London turned 50. Which bank started this ATM in 1967?
Answer :- Barclays Bank

2. Who has been appointed as the Deputy Chairman of the International Cricket Council?
Answer :-Imran Khawaja

3. The new Prime Minister of Romania?
Answer :- Mihai Tudose

4. Which launch vehicle launched Indis's Cartosat series satellite and 30 co-passenger satellite?
Answer :- PSLV - C38

5. Which Indian boy designed KalamSat, the world's lightest satelitte launched by NASA recently?
Answer :- Rifath Sharook

6. സംസ്ഥാനത്തിന് മാത്രമായി ഒരു പ്രത്യേക പതാക വേണം എന്ന ഉദ്ദേശത്തോടെ പഠനകമ്മറ്റി രൂപീകരിച്ച സംസ്ഥാനം?
Answer :- കർണ്ണാടക 

7. ഇന്ത്യൻ ക്രിക്കറ്റ് ടീമിൻറെ പുതിയ മുഖ്യ പരിശീലകൻ?
Answer :- രവി ശാസ്ത്രി 

8. സ്ത്രീകൾക്ക് സൗജന്യ ഗർഭ നിരോധന കുത്തിവയ്പ്പ് നൽകുന്നതിനായി ആരംഭിച്ച പദ്ധതി?
Answer :- Antara 

9. Antara എന്ന പദ്ധതി ആരംഭിച്ച സംസ്ഥാന സർക്കാർ?
Answer :- മഹാരാഷ്ട്ര 

10. വിവരാവകാശ കമ്മീഷൻ വഴി സമർപ്പിക്കുന്ന അപേക്ഷകൾ ഓൺലൈൻ വഴി നടപ്പിലാക്കിയ രണ്ടാമത്തെ സംസ്ഥാനം?
Answer :- ഡൽഹി (ആദ്യ സംസ്ഥാനം ;- മഹാരാഷ്ട്ര)

JULY 2017
Kerala PSC Current Affairs Questions Related with JULY 2017 CLICK HERE |---- | Current Affairs JULY 2017,Current Affairs JULY ,PSC Current Affairs JULY 2017,Current affairs Quiz JULY 2017 , PSC Current Affairs ,UPSC Current Affairs,bank exam Current Affairs,IBPS Current Affairs,RRB Current Affairs,Current Affairs 2017 for All Competitive Exams,Current Affairs for SSC,Current Affairs for UPSC , Current Affairs for Civil Services ,Current Affairs for IBPS , Current Affairs for SBI , Current Affairs for Bank PO , Current Affairs for RRB Exams
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Next Post »
0 Comments for "Kerala PSC Current Affairs Question 12 July 2017"

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top