Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) 2017 ANSWER KEYClick Here
.
PSC LATEST UPDATES....CLICK HERE
.
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Kerala PSC Current Affairs 28 November 2016

Releted Posts With this Label

Keralapschelper.com brings for its reader daily updated quizzes that cover the topics like and etc.......

1. Who won the inaugural Qatar Ladies Open ?

Answer :- Aditi Ashok

2. The Union Government recently constituted a committee to push cashless transactions. The committee will be headed by
Answer :-  Amitabh Kant (NITI Aayog CEO)

3. Who is the 16th Chief of Pakistan Army?
Answer :- Lieutenant-General Qamar Javed Bajwa

4. Who won the women’s singles title at 2016 Hong Kong Open Super Series ?
Answer :- Tai Tzu Ying of Chinese Taipei

5. Who won the men’s singles title at 2016 Hong Kong Open Super Series ?
Answer :- Ng Ka Long Angus


6. The latest central government body to introduce the third gender column in its forms is?
Answer :- The Indian Railways

7. The Bollywood film invited for a special screening at the UN Headquarters recently is
Answer :- Pink

8. The winner of French conservative party candidacy is
Answer :- François Fillon

9. ടാറ്റ സ്റ്റീലിൻറെ പുതിയ ചെയർമാൻ?
Answer :- ഓ.പി.ഭട്ട്

10. ഇന്ത്യയിലെ ആദ്യ അണ്ടർ വാട്ടർ ഫെസ്റ്റ് വേദിയായത്?
Answer :- പൂന

11. LED System, Announcement System, Bio-Toilet എന്നീ അത്യാധുനിക സൗകര്യങ്ങളോടെ സർവീസ് നടത്തുന്ന ഏത് ട്രെയിൻ ആണ് പ്രധാനമന്ത്രി നരേന്ദ്രമോഡി ഖുശി നഗറിൽ അടുത്തിടെ ഫ്ലാഗ് ഓഫ് ചെയ്തത്?
Answer :- ഹംസഫർ ട്രെയിൻ

12. ഹംസഫർ ട്രെയിൻ ഏതൊക്ക സ്റ്റേഷനുകൾക്ക് ഇടയിലാണ് സർവീസ് നടത്തുന്നത്?
Answer :- ഗോരഖ്പൂർ - ഡൽഹി 
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia