Navigation

Kerala PSC Current Affairs Recap of the Day: 23 August 2016

Current Affairs August 2016,Current Affairs August ,PSC Current Affairs August 2016,Current affairs Quiz August 2016 , PSC Current Affairs ,UPSC Current Affairs,bank exam Current Affairs,IBPS Current Affairs,RRB Current Affairs,Current Affairs 2016 for All Competitive Exams,Current Affairs for SSC,Current Affairs for UPSC , Current Affairs for Civil Services ,Current Affairs for IBPS , Current Affairs for SBI , Current Affairs for Bank PO , Current Affairs for RRB Exams
Keralapschelper.com brings for its reader daily updated quizzes that cover the topics like Two Indian-American women have been selected for the prestigious White House Fellow programme that offers first hand experience of working at the highest levels of the US federal government and New Governor of Assam etc.......

1. Two Indian-American women have been selected for the prestigious White House Fellow programme that offers first hand experience of working at the highest levels of the US federal government.They are
Answer :- Tina R Shah, a physician from the University of Chicago and Anjali Tripathi, an Astrophysics Ph.D candidate at Harvard University

2. Lieutenant Governor of Andaman and Nicobar Island?
Answer :- Prof. Jagadish Mukhi

3. Governor of Assam?
Answer :- Banwarilal Purohith

4. Governor of Nagaland?
Answer :- Padmanabha Balakrishna Acharya

5. Governor of Punjab?
Answer :- V.P.Singh Badnore

6. Lieutenant Governor of Chandigrah?
Answer :- V.P.Singh Badnore

7. Governor of Haryana?
Answer :- Captan Singh Solanki

8. Selection Committee head of Rajiv Gandhi Khel Ratna Award and Arjuna Award?
Answer :- Justice S.K.Agarwal
9. Number one spot in the latest WTA doubles ranking?
Answer :- Sania Mirza

10. 4th State Government in the Country to ratifies GST Bill?

Answer :- Himachal Pradesh [ Assam, Bihar, Jharkhand]
Share
Banner

HARI Mash

Post A Comment: