Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Date Click Here
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.
Kerala PSC COOLY WORKER ANSWER KEY (Question Paper Code :- 25/2017) Published :- CLICK HERE 4 More Details ||Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details ||Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 4th :- CLICK HERE 4 More Details ||

Kerala PSC Examination Expected Questions - 398

PSC Expected Questions From Kerala History | PSC Expected Questions From Indian History | PSC Expected Questions From Geography | PSC Expected Questions From Information Technology | PSC Expected GK Questions in English Medium | PSC Expected Questions From Constitution of India | PSC Expected Questions From Biology | PSC Expected Questions From Chemistry | PSC Expected Questions From Physics | PSC Expected Questions From Astrology | Renaissance in Kerala PSC Questions | Competitive Examination Expected General Knowledge Questions Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations |
-----------------------------------------------------

691. Who formulates the financial policy in India?
Answer :- Ministry of Finance
LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT – MAINTENANCE & REPAIRS OF TWO WHELERS AND THREE WHEELERS [2015 Dec]

692. Which mounment was built to comemorate the vist of King George V and Queen Mary to Bombay?
Answer :- Gateway of Muambai
LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT – MAINTENANCE & REPAIRS OF TWO WHELERS AND THREE WHEELERS [2015 Dec]

693. Whose death anniversary was observed as Anti-Terrorism Day on 21st May?
Answer :- Rajeev Gandhi
LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT – MAINTENANCE & REPAIRS OF TWO WHELERS AND THREE WHEELERS [2015 Dec]

694. The sate having a largest area of forest cover in India is?
Answer :- Madhya Pradesh
LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT – MAINTENANCE & REPAIRS OF TWO WHELERS AND THREE WHEELERS [2015 Dec]

695. Who fixes the poverty line in India?
Answer :- Planning Commission
LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT – MAINTENANCE & REPAIRS OF TWO WHELERS AND THREE WHEELERS

696. Who discovered the Edakkal caves in Wayanad in 1890?
Answer :- Fred Fawcett
LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT – MAINTENANCE & REPAIRS OF TWO WHELERS AND THREE WHEELERS [2015 Dec]

697. Who is Known as the 'Grand Old Man of India'?
Answer :- Dadabhai Navroji
LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT – MAINTENANCE & REPAIRS OF TWO WHELERS AND THREE WHEELERS [2015 Dec]

698. When the partition of Bengal was annulled?
Answer :- 1911
LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT – MAINTENANCE & REPAIRS OF TWO WHELERS AND THREE WHEELERS [2015 Dec]

699. Which Indian won Nobel Prize for Peace for his work on promoting child rights?
Answer :- Kailaash Satyarthi
LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT – MAINTENANCE & REPAIRS OF TWO WHELERS AND THREE WHEELERS [2015 Dec]

700. The Hirakud Dam is built across the river?
Answer :- Godawari
TECHNICIAN (REFRIGERATION MECHANIC) [2015 Nov]
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top