Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK

Kerala PSC Current Affairs April 2015 - 2

 
Current Affairs May 2015 for PSC | Current Affairs May 2015 for PSC | Current Affairs 2015 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2015 for PSC Exams | Current Affairs 2015 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz October 2015 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams 
-----------------

1. Oepning Ceremoney of the 8th edition of Indian Premier League (IPL) was held on 7th April 2015 at which stadium?
Answer :- Salt Lake Stadium, Kolkata

2. Who was recently elected as the President of Confederation of Indian Industry (CII) for the year 2015 - 2016?
Answer :- Sumith Mazumder

3. Who was awarded the "Champion of Change" for bringing change within his company to support working families?
Answer :- Satya Nadella, CEO of Microsoft (He announced recently all suppliers doing business with Microsoft should give 15 days of paid leave starting from 2016)

4. Nobel laureate Gunter Grass Passed away recently. To which country did he belongs to?
Answer :- Germany

5. India has recently decided to buy 36 Rafale fighters jets in 'Fly-away Condition' from which country?
Answer :- France

6. Who won the Sulthan Azlam Shah hockey from 2015?
Answer :- New Zeland


7. Narendra Modi signed the supply of Uranium from five years to India with Stephen Harper, Prime Minister of .......recently?
Answer :- Canada

8. Name the new regional airline started by Decor Aviation that began commercial operation on April 12th 2015?
Answer :- Air Pegasus

9. Which Indian corporate is the biggest donor for Mahatma Gandhi statue uveiled by our Finance Minister in London?
Answer :- Infosys

10. An Asteroid numbered 316201 was recently named after?
Answer :- Malala Yousafzai (Amy Mainzer astronomer at NASA discovered the asteroid between Mars and Jupiter who named after Malala)

Info Plus :- Vishwnathan Anand had an asteroid named after him 4538Vishyanand recently, asteroid 4130 was named after Ramanujan discovered in 1988.

Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top