Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK

LDC Examination Expected Questions - 13

LDC Special Posts LDC Expected Questions LDC Questions LDC Old Questions LDC Special  LDC 2013 Questions LDC 2013-14 Expected Questions  LDC 2013-14 Questions 
------------------------------------------------------------------------------
121. Which is India's largest nuclear research reactor ?
Answer :- Dhruva

122. Bhabha Atomic Research Center was formed in the year ?
Answer :- 1954

123. What is the code name of India's test explosion of 5 nuclear devices ?
Answer :- Operation Shakthi

124. India's test explosion of 5 nuclear devices took place at?
Answer :- Pokhran

125. India's test explosion of 5 nuclear devices took place in ?
Answer :- 1998

126. Who was the Prime Misnister of India at the time of Operation Shakthi?

Answer :- Atal Bihari Vajpayee

127. Which day is officially declared as National Technology Day by India Govt in 1998?
Answer :- May 11

128. National Technology Day celebrated to Commemorate for ......?
Answer :- the first of the 5 tests that were carried out in May 1998

129. Who was the chairman of the Atomic Energy Commission at the time of India's first nuclear test?
Answer :-Homi Sethna

130. In which year was Indian Space Research Organisation formed?
Answer :-1969

Share This Post with Friends
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top