Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Kerala PSC Current Affairs 25 November 2016

Keralapschelper.com brings for its reader daily updated quizzes that cover the topics like and etc.......

1. 24th APEC Summit held at?
Answer :- Lima, Peru

2. The theme of the 24th APEC Summit?
Answer :- Quality Growth and Human Development

3. The new Chairman of Highway Authority of India is
Answer :- Yudhvir Singh Malik

4. Who won the Best Actor Award at the 10th Asia Pacific Screen Award?
Answer :- Manoj Bajpayee

5. Which Indian state launched the Smart Water Distribution Monitoring web portal?
Answer :- Andhra Pradesh

6. 7000 years old ancient city was uncovered in which country recently?
Answer :- Egypt

7. Author of the book titled 'Death Under the Deodars'?
Answer :- Ruskin Bond

8. 'Annapurna rasoi Programme was launched by which state government?
Answer :- Rajasthan (To provide quality meal at cheap price to people belonging to the weaker section and laborers)

9. An advanced monitoring system introduced by Indian Railway to collision avoidance?
Answer :- Tri-Netra

10. Wangala harvest festival has celebrated by Garo tribes is which state?
Answer :- Meghalaya

11. ഇന്ത്യയിലെ പ്രശസ്തരായ വനിതകളുടെ നേട്ടങ്ങൾ ചൂണ്ടികാണിച്ചുകൊണ്ട് ഏത് കമ്പനിയാണ് Women in India : Unheard Stories എന്ന Virtual Exhibition ആരംഭിക്കുന്നത്?
Answer :- ഗൂഗിൾ

12. ഇസ്ലാമിക മതനിയമങ്ങളെ അനുകൂലിക്കുന്ന പലിശ രഹിത ബാങ്കിങിനായി Reserve Bank of India ആരംഭിക്കാൻ ഉദ്ദേശിക്കുന്ന പദ്ധതി?
Answer :- Sharia Banking

13. അടുത്തിടെ ഇന്ത്യ പരീക്ഷിച്ച ആണവ വാഹക ശേഷിയുള്ള ബാലിസ്റ്റിക് മിസൈൽ?
Answer :- അഗ്നി - 1

14. 2016-ലെ Asia-Pacific Economic Cooperation (APEC) എക്കണോമിക് ലീഡേഴ്‌സ് വീക്കിന് വേദിയായ നഗരം ഏതാണ്?
Answer :- ലിമ , പെറു

15. രാജ്യത്തെ 17 അംഗീകൃത മില്ലുകളിൽ നിന്നും നെല്ല് ഇറക്കുമതി ചെയ്യാൻ ഇന്ത്യയുമായി കരാറിൽ ഏർപ്പെട്ട അയൽരാജ്യം?
Answer :- ചൈന 
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top