Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK

Kerala PSC Current Affairs 20 October 2016

Keralapschelper.com brings for its reader daily updated quizzes that cover the topics like and etc.......

1. Who has taken charge as the member of the ICC’s powerful Finance and Commercial Affairs committee ?
Answer: Anurag Thakur (BCCI president)

2. Who has been appointed as India's Ambassador to the United Arab Emirates ?
Answer: Navdeep Singh Suri

3. Who has been appointed as Member Secretary in Law Commission of India.
Answer: Sanjay Singh 4. Ministry of Minority Affairs will hold Hunar Haat at India International Trade Fair in which place?
Answer: New Delhi

5. ഫിഫ അണ്ടർ 17 ലോകകപ്പിന് വേദിയാകുന്ന കേരളത്തിലെ സ്‌ഥലം ?
Answer: കൊച്ചി

6. പുതുതായി നിയമിതനാകുന്ന പി.എസ്.സി ചെയർമാൻ?
Answer: എം.കെ.സക്കീർ

7. PM Modi will inaugurate first National Tribal Carnival in ?
Answer: Delhi

8. Which state government will roll out biometrics authentication for receiving food grains for beneficiaries of National Food Security Act ?
Answer: Odisha

9. Minister of State for Health and Family Welfare has inaugurated National Summit on Fortification of Food in _______.
Answer: New Delhi

10. Which state government to introduce pension for sportspersons who have brought laurels to the state or the country, but are still working as daily wagers ?
Answer: Jharkhand 11. Who has been bestowed upon with the 2016 ET Panache Trendsetter Award in Mumbai.
Answer: Sonam Kapoor

12. India and _____ will review the progress achieved on the issues related to agriculture, trade and promotion of investment in manufacturing sector.
Answer: USA

13. World Bank has pledged to provide One billion US Dollar aid to _________ over the next three years to fight child malnutrition.
Answer: Bangladesh

14. Mobile phones company Samsung has signed MoU with which state government for setting up a manufacturing unit in the state?
Answer: Uttar Pradesh
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top