.
MALAYALAM GENERAL KNOWLEDGE QUESTIONS
.
.
CURRENT AFFAIRS QUESTIONS
.

Shopping

Archive

Shopping

Kilicheppu

Previous QP PDF

PSC Last Grade Servant Questions PSC Degree Level Questions
KERALA PSC PREVIOUS QUESTIONS
KERALA PSC MALAYALAM QUESTIONS

Friday, 22 April 2016

Kerala PSC Examination Expected Questions - 421

PSC Expected Questions From Kerala History | PSC Expected Questions From Indian History | PSC Expected Questions From Geography | PSC Expected Questions From Information Technology | PSC Expected GK Questions in English Medium | PSC Expected Questions From Constitution of India | PSC Expected Questions From Biology | PSC Expected Questions From Chemistry | PSC Expected Questions From Physics | PSC Expected Questions From Astrology | Renaissance in Kerala PSC Questions | Competitive Examination Expected General Knowledge Questions Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | KERALA PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXAMINATION QUESTIONS | PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXAMINATION QUESTIONS | KERALA PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXPECTED EXAMINATION QUESTIONS | PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXPECTED EXAMINATION QUESTIONS
-----------------
901. Which river forms its delta in Odissa?
Answer :- Mahanadi

902. Which river in India is called Tsangpo in one of its reaches?
Answer :- Brahmaputra

903. The Sardar Sarovar Project in Gujarath is in the river?
Answer :- Narmada

904. Which is the largest brackish water lake in India?
Answer :- Chilka

905. Lepchas are the tribal people in
Answer :- Sikkim

906. Everest was identified as the highest peak in the world by
Answer :- Radhanath Sikthar

907. Which is the longest river in South India
Answer :- Godavari

908. Break Fast island in Chilka lake is a part of?
Answer :- Odisha

909. The rivers of Alakananda and Bhagirati meet at?
Answer :- Devaprayag

910. Where is Satrunjaya Hills
Answer :- Gujarath

No comments:

Post a Comment