Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK

Current Affairs October 2015 - Appointment

 
Current Affairs October 2015 for PSC | Current Affairs October 2015 for PSC | Current Affairs 2015 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2015 for PSC Exams | Current Affairs 2015 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz October 2015 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams 
-----------------
1. New Managing Director of BlackBerry India?

Answer :- Narendra Nayak

2. New Chairman of CBSE (Central Board of Secondary Education)?
Answer :- Najib Shah

3. Supreme Court Appoint a one-man Commission headed by whom on 5th October 2015 submitted its report on illegal migrants from Bangladesh to Assam?
Answer :- Upamanyu Hazarika

4. Chief Financing Officer (CFO) of Snapdeal?
Answer :- Anup Vikal

5. Brand Ambassador of Champions Tennis League team Raipur Rangers?
Answer :- Anil Kumble

6. Brand Ambassador of MRF?
Answer :- A.B.de Villiers

7. First male member of National Commission for Women?
Answer :- Alok rawat

8. New Atomic Energy Commission Chief?
Answer :- Sekhar Basu

9. Chief Financing Officer (CFO) of Infosys?
Answer :- Ranganath.D.Mavinakere

10. CEO of Telenor India?
Answer :- Sharad Mehrotra

11. CEO of Reliance Power ?
Answer :- N.Venugopala Rao

12. MD and CEO of Bank of Baroda?
Answer :- P.S.Jayakumar

13. New Secretary in Ministry of Steel?
Answer :- Aruna Sundararajan

14. New Secretary in Ministry of Development of North Eastern Region (DoNER)?
Answer :- Navin Verma
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top