Navigation

Kerala PSC Examination Expected Questions - 354

LDC Classroom,LDC Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LDC Exam Special Questions,LDC Questions,PSC LDC Questions,kerala psc LDC Questions,LDC Expected Questions,psc LDC Expected Questions,keralapsc LDC Expected Questions,ldc Previous Questions,psc ldc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,LDC Study materials download, LDC free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LDC Examination Expected Questions , LGS Classroom,LGS Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LGS Exam Special Questions,LGS Questions,PSC LGS Questions,kerala psc LGS Questions,LGS Expected Questions,psc LGS Expected Questions,keralapsc LGS Expected Questions,LGS Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,LDC Study materials,LGS free Study materials,LGS Study materials download, LGS free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LGS Examination Expected Questions,Competitive Examination Notes,Competitive Examination Notes for LDC,Competitive Examination Notes for IAS,Competitive Examination Notes HSST,Competitive Examination Notes for PSC Exam,Competitive Examination Notes for IPS, Competitive Examination Notes for SSC Exam,Competitive Examination Notes for RRB Exam,Competitive Examination Notes for Download,Competitive Examination Notes Free Download,Competitive Examination Notes for U,Secretariat Assistant Exam Special Questions,Secretariat Assistant Questions,PSC Expected Questions From Kerala History,PSC Expected Questions From Indian History ,PSC Expected Questions From Geography,PSC Expected Questions From Information Technology,PSC Expected GK Questions in English Medium,PSC Expected Questions From Constitution of India,PSC Expected Questions From Biology, PSC Expected Questions From Chemistry ,PSC Expected Questions From Physics , PSC Expected Questions From Astrology,renaissance in Kerala PSC Questions,
PSC Expected Questions From Kerala History | PSC Expected Questions From Indian History | PSC Expected Questions From Geography | PSC Expected Questions From Information Technology | PSC Expected GK Questions in English Medium | PSC Expected Questions From Constitution of India | PSC Expected Questions From Biology | PSC Expected Questions From Chemistry | PSC Expected Questions From Physics | PSC Expected Questions From Astrology | Renaissance in Kerala PSC Questions | Competitive Examination Expected General Knowledge Questions Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations |
-----------------
41.Which land animal has the highest power of olefaction?
Answer :- Dog

42.“Amber Grease’ is obtained from:
Answer :- Whale

43. Appetite is controlled by:
Answer :- Hypothalamus

44.Cochlea is a part of:
Answer :- Inner ear

45. In Kerato plasty, which part of the eye is transplanted?
Answer :- Cornea

46. Meningitis is the inflammation of:
Answer :- Meninges

47. Tear is produced by:
Answer :- Lachrymal glands

48.The animal that has prehensile nose:
Answer :- Elephant

49.The birds that can fly under water:
Answer :- Penguin

50.The condition of the eye in which both eyes cannot focus on the same point:
Answer :- Squint

51.The disorder caused due to the increase in pressure of the eye ball:
Answer :- Glaucoma

52. The hormones Oxytocin and Vasopressin are produced by:
Answer :- Hypothalamu

53.The bird with only two fingers in its leg:
Answer :- Ostrich

54. The second largest bird:
Answer :- Emu

55. Which animal can make the loudest noise?
Answer :- Blue Whale

56. The inability of the eye to see distant objects:
Answer :- Myopia

57. The largest part of the brain:
Answer :- Cerebrum

58. The lowermost part of the brain:
Answer :- Medulla Oblongata

59. The outermost layer of the skin:
Answer :- Epidermis

60. The part of the brain related to vision:
Answer :- Cerebrum 
Share
Banner

HARI Mash

Post A Comment:

0 comments: