Current Affairs September 2015 - India

 
 Current affairs Quiz September 2015 |  Current Affairs September 2015 for PSC | Current Affairs September 2015 for PSC | Current Affairs 2015 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2015 for PSC Exams | Current Affairs 2015 for All Competitive Exams |PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams 
-----------------

1. New High Commissioner to the United Kingdom
Answer :- Navtej Sarna

2. New High Commissioner to Pakistan.
Answer :- Gautam Bambawale

3. Next Permanent Representative of India to the United Nations, New York. ?
Answer :- Syed Akbaruddin

4. India's Ambasador to China.
Answer :- Vijay Gokhale

5. The New Ambassador to Rome?
Answer :- Anil Wadhwa

6. The new Ambassador of Moscow?
Answer :- Pankaj Saran

7. The New High Commissioner to Bangladesh?
Answer :- Harsh V Shringla

8.The new Ambassador to Japan? 
Answer :- Sujan Chinoy

9. Secretary of East headquarters in MEA?
Answer :- Amar Sinha

10 . Secretary of West headquarters in MEA?
Answer :- 
Amarendra Khatua
Download Current Affairs Newsletters from This Site
http://keralapschelperdownloadcenter.blogspot.in/

Comments

Popular Posts

About This Site

KERALAPSCHELPER.com is an exclusive and useful site for all job seekers in Kerala and India. This site includes various types of Kerala PSC Previous, Kerala PSC Old questions with answers, Kerala PSC Model and Sample question papers and answers, Kerala PSC Malayalam Questions, Kerala PSC Examination Syllabus, Kerala PSC Rank Lists, Kerala PSC latest Notifications and Kerala PSC General Knowledge (gk) questions ,Kerala PSC maths and mental ability questions , Kerala PSC examination expected questions, Kerala PSC examination current affairs questions,Kerala PSC hall tickets,Kerala PSC interview and practical schedule details and many many more. This site provide also provide various govt jobs information all around the country. Also provide previous and model Bank Test questions with answers and IBPS CWE Bank Test Model Questions.TET questions and model etc.. Use it as a complete online study material.