Kerala PSC COOLY WORKER ANSWER KEY (Question Paper Code :- 25/2017) Published :- CLICK HERE 4 More Details
Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details
Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 4th :- CLICK HERE 4 More Details
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Current affairs Quiz September 2015 :- Appointments

Releted Posts With this Label

 
Current affairs Quiz September 2015 |Current Affairs September 2015 for PSC | Current Affairs September  2015 for PSC | Current Affairs 2015 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2015 for PSC Exams | Current Affairs 2015 for All Competitive Exams |  PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams 
-----------------

1.New Finance Secretary of Government of India? 
Answer :- Ratan P. Watal

2.Chairaman of National Highways Authority of India (NHAI)? 
Answer :- Raghav Chandra

3. Who is the new Chairman and Managing Director of India Trade Promotion Organisation (ITPO)? 
Answer :- L.C.Goyal

4.Who is appointed as the Interim Chairman & Managing Director (CMD) of National Thermal Power Corporation Limited (NTPC) 
Answer :- A.K.Jha

5. New High Commissioner to the United Kingdom
Answer :- Navtej Sarna


6. New High Commissioner to Pakistan.
Answer :- Gautam Bambawale


7. Next Permanent Representative of India to the United Nations, New York. ?
Answer :- Syed Akbaruddin

8. India's Ambasador to China.
Answer :- Vijay Gokhale

9. The New Ambassador to Rome?
Answer :- Anil Wadhwa

10. The new Ambassador of Moscow?
Answer :- Pankaj Saran

11. The New High Commissioner to Bangladesh?
Answer :- Harsh V Shringla

12.The new Ambassador to Japan? 
Answer :- Sujan Chinoy

13. Secretary of East headquarters in MEA?
Answer :- Amar Sinha

14 . Secretary of West headquarters in MEA?
Answer :- 
Amarendra Khatua
Download Current Affairs Newsletters from This Site
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Current affairs Quiz September 2015 :- Appointments"

 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia