Kerala PSC LDC Ranked List 2018Click Here

Kerala PSC Examination Expected Questions - 312



PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Kerala PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Secretariat Assistant Examination | PSC Municipal Secretary Examination Expected Questions | Kerala PSC Municipal Secretary Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Municipal Secretary Examination | PSC Block Panchayat Secretary Examination Expected Questions | Kerala PSC Block Panchayat Secretary Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Block Panchayat Secretary Examination | Expected Questions for Competitive Examinations | Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | 
-----------------

1. Which element has the least ionization energy?
Answer :- Francium

2. Which is known as the metal of future?
Answer :- Titanium

3. What is the chamical name of Marsh Gas?
Answer :- Methane

4. Atoms are composed of?
Answer :- Electrons and Nuclei

5. The force of attraction between unlike molecules is ?
Answer :- Adhesion

6. Half Life of Radio Carbon is?
Answer :- 5730 Years

7. Moderators are used to?
Answer :- Decrease speed of neutrons

8. The element with the highest boiling point?
Answer :- Tungsten

9. Bordeaux mixture which is used as fungicide in agriculture is?
Answer :- CuSO4

10. Elements that show the properties of both metals and non metals are called?
Answer :- Metalloids
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Kerala PSC Examination Expected Questions - 312"

 
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top