Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) 2017 ANSWER KEYClick Here
.
PSC LATEST UPDATES....CLICK HERE
.
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Kerala PSC Current Affairs April 2015 - 1

Releted Posts With this Label

 
Current Affairs May 2015 for PSC | Current Affairs May 2015 for PSC | Current Affairs 2015 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2015 for PSC Exams | Current Affairs 2015 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz October 2015 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams 
-----------------

1. Kerala Chief Minister Oommen Chandy and Art of Living founder Sri Sri Ravi Shankar launched Subhodham, Major Campaign to wean away people from alcohol and drug abuse, Which International Organisation supporting this Project?
Answer :- UNICEF

2. Who won the Thakazhi Award for the contribution to Malayalam Literature this year?
Answer :- M.T.Vasudevan Nair

3. Which person of Indian Origin find themselves in the list of Time Magazine list of top 100 most influential people in the world?
Answer :- Narendra Modi, Chandra Kochar (MD, ICICI Bank), Vikram Patel (Mental Health Expert), Satya Nadella (Microsoft CEO)

4. Sitaram Yechuri was elected as the 5th General Secretary of CPI(M) recently at the Party Congress held at?
Answer :- Vishakapatanam

5. Anirban Lahiri is associated with which sport?
Answer :- Golf


6. Who has been named Brand Ambassador of Union Government campaign against Hepatitis B?
Answer :- Amitab Bachan

7. Which state became the first to Launch e-ration card which will be linked to aashar card?
Answer :- Delhi

8. Life Insurance Corporation of India (LIC)  and which bank have recently signed Memorandum of Understanding to implement the Pradhan Manthri Jeevan Jyothi Bima Yojana (PMJBY) for saving bank account holders of the bank?
Answer :- Dena Bank

9. 15 Years old Indian-origin school boy Pratap Sing was recently awarded the Institute of Physics Prize for conducting an experiment that verified an effect of?
Answer :- Albert Einstein's theory of special relativity

10. Who recently took over as director of ISRO ( Indian Space Research Organisation) Satellite Center situated at?
Answer :- M.Annadurai

Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Kerala PSC Current Affairs April 2015 - 1"

 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia