Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Date Click Here
Kerala PSC KERALA PSC LP SChool Assistant Examination ANSWER KEY on January 22nd :- CLICK HERE 4 More Details || KERALA PSC UP SChool Assistant Examination ANSWER KEY :- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL FINAL ANSWER KEY [4 Questions Deleted] Available Now :- CLICK HERE ||
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Kerala PSC Current Affairs Questions for SECRETARIAT ASSISTANT/AUDITOR Exam 2015 - 2

 
Current Affairs February 2015 for PSC | Current Affairs February 2015 for PSC | Current Affairs 2015 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2015 for PSC Exams | Current Affairs 2015 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz October 2015 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams 
-----------------
11. Which Indian who is currently the Senior Vice President of the World Bank has been named president-elect of the International Economic Association?


Answer :- Kaushik Basu (He will assume the position in 2017)

12. New Port city of Wales (United Kingdom) hosted the 2014 summit of which intergovernmental military alliance in September?
Answer :- NATO (North Atlantic Treaty Organisation

13. Which World Bank institution issued 'Maharaja Bond' to raise funds to be used to invest in infrastructure projects in India?
Answer :- International Finance Corporation

14. Name the five non permanent members elected to the United Nations Security Council in October 2014?
Answer :- Venezuela, Angola, Malaysia, New Zeland and Spain


15. The first Palestinian embassy in West Europe was opened in which country?
Answer :- Sweden


16. First European Union Country to recognise the state of Palestine?
Answer :- Sweden

17. What was the theme of the 18th SAARC summit held in Katmandu?
Answer :- Deeper Integration and Prosperity

18. 17th SAARC summit was held at?
Answer :- Maldives in 2011

19. 19th SAARC Summit will be held at?
Answer :- Islamabad in 2016

20. Which Bollywood actor has been appointed UNICEF Goodwill Ambassador for South Asia?

Answer :- Aamir Khan
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top