Kerala PSC LDC Ranked List 2018Click Here

PSC Examination Expected Questions - 249



PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Kerala PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Secretariat Assistant Examination | Expected Questions for Competitive Examinations | Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | Expected Questions for Secretariat Assistant |
-----------------


1. The god of animal during the late vedic period?
Answer :- Rudra

2. The earliest portions of Rig Veda are the books of?
Answer :- II to VII

3. The latest additions of Rig Veda are?
Answer :- I and IX

4. The term for war in Rig Veda?
Answer :- Gavishti

5. The two most important assemblies from political point view are?


Answer :- Sabha and Samiti

6. In which country the statue of "Emerald Biddha' can be seen?
Answer :- Thailand

7. The diciple of Buddha who was present at the time of his death?
Answer :- Ananda

8. Who presided over the second Buddhist council?
Answer :- Sabhakami

9. Who presided over the third Buddhist counicl?
Answer :- Mogaliputta Tissa

10. Who was the patron of the third Buddhist Council?

Answer :- Ashoka
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "PSC Examination Expected Questions - 249"

 
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top