Kerala PSC LDC Ranked List 2018Click Here

PSC Examination Expected Questions - 239



PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Kerala PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Secretariat Assistant Examination | Expected Questions for Competitive Examinations | Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | Expected Questions for Secretariat Assistant |
-----------------


1. Water in which soap doesnot lather?
Answer :- Hard water

2. The hydrocarbon used for dry cleaning?
Answer :- Benzene

3. Chemical name of Toluene?
Answer :- Methyl Benzene

4. The most abundant aluminium mineral?
Answer :- Clay

5.The common constitute of sleeping pills?


Answer :- Barbitruates

6. Who discovered Ammonia gas?
Answer :- Joseph Priestly

7. Which gas is responsible for the fading of colour of Taj Mahal?
Answer :- Sulpher dioxide

8. The gas formed when toddy became sour?
Answer :- Co2

9. Which gas used by water authority to purify water?
Answer :- Chlorine

10. The number of Oxygen atoms in an Ozone molecule?

Answer :- 3
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
1 Comments for "PSC Examination Expected Questions - 239"

Really helpful....thanks:)

 
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top