Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Date Click Here
Kerala PSC KERALA PSC LP SChool Assistant Examination ANSWER KEY on January 22nd :- CLICK HERE 4 More Details || KERALA PSC UP SChool Assistant Examination ANSWER KEY :- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL FINAL ANSWER KEY [4 Questions Deleted] Available Now :- CLICK HERE ||
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

PSC Examination Expected Questions - 186

LDC Expected Questions   |  LDC Old Questions Police Constable Expected Questions  VEO Questions    VEO Expected Questions |  HSST Expected Questions  | HSA Expected Questions   LGS Expected Questions | PSC Kerala History Questions | VEO Expected Questions | Kerala History Malayalam Questions and Answers | PSC Malayalam Questions and Answers  | PSC History Questions and Answers  PSC Geography Questions and Answers PSC IT Questions and Answers PSC Science Questions and Answers PSC Constitution of India Questions and Answers | Police Constable Questions | Police Sub Inspector Questions  | Police Constable Expected Questions | Police Sub Expected Inspector Questions | PSC Police Constable Questions | PSC Police Sub Inspector Questions |
----------------------------------
Information Technology and Cyber Law
---------------------------------- 
1. Which of the following is an example of digital data repository?

A] Web document
B] Library
C] Text book
D] Reading room
Answer :-Web document

2. Pick the odd one out
A] BASIC
B] COBOL
C] FORTRAN
D]Interpreter
Answer :- Interpreter

3. Turning off the monitor when it is not in use is an example of?
A] Hacking
B] Green Computing
C] Computer Fraud
D]Green Disposal
Answer :- Green computing 

4. If you want to go to a web page from inside a presentation, you use ?

A] A browser image
B] Action button
C] Can't go
D] None of these
Answer :-  Action button

5. The IT (Amendement) Act 2008 has received the assent of the President on?

A] 5th February 2009
B] 5th February 2008
C] 5th February 2010
D] 5th February 2011
Answer :- 5th February 2009

6. The main advantage of online education is?
A] Personalized education
B] Better flexibility
C] Better accessibility
D] All of these
Answer :- All of these

7. Software which shows information about different geographical places?
A] Internet
B] Facebook
C] My Space
D] Google Earth
Answer :- Google Earth

8. The horizontal and vertical lines on a work sheet are called?
A] Sheets
B] Cells
C] Grid
D] Block
Answer :- Cells
9. Which of the following is not a search engine?
A] Yahoo
B] Google
C] Altavista
D] UNIX
Answer :- UNIX

10. India's first cyber police station was inagurated in ?
A] 2001
B] 1999
C] 2000
D] 2004
Answer :- 2001
--------------------------------

Attention Please :- Dear Readers do U have any PSC Previous Question Papers with You ? If Yes Just e-mail Me - keralaapschelper@gmail.com OR krishnakripamail@gmail.com

Email Newsletter
Join Over 2000+ Subscribers ! Get Our Latest Articles Delivered to Your email Inbox
When signing up you will initially receive a confirmation email requiring your approval to complete the Subscription.
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top