Current Affairs June 2014 (Sports)

Current Affairs June 2014,Current Affairs June ,PSC Current Affairs June 2014,PSC Current Affairs ,UPSC Current Affairs,bank exam Current Affairs,IBPS Current Affairs,RRB Current Affairs,Current Affairs 2014 for All Competitive Exams, Current affairs Quiz May 2014 , PSC ,Current Affairs for SSC,Current Affairs for UPSC , Current Affairs for Civil Services ,Current Affairs for IBPS , Current Affairs for SBI , Current Affairs for Bank PO , Current Affairs for RRB Exams
Share it:
Current Affairs June 2014 for PSC | Current Affairs June 2014 for PSC | Current Affairs 2014 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2014 for PSC Exams | Current Affairs 2014 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz June 2014 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams
1. Which tennis player won the men's single title in the Madrid Open?
Answer :- Rafel Nadan (Spain

2.Who has been crowned World Snooker Player of the Year?
Answer :- Ronnie O'Sullivan

3. Who has been named captian of the West Indies test cricket team?
Answer :- Denesh Ramdin

4. Who won the men's singles in the Italian Open Tennis?
Answer :- Novak Djokovic

5. Who won the women's singles in the Italian Open Tennis?
Answer :- Serena Williams

6. Which football club won the FA Cup finals?
Answer :- Arsenal (It is the oldest surviving football tournament in the world started in 1871)

7. Who replaces Tiger Woods the world's Number One ranked golf player?
Answer :- Adam Scott

8. Which country won the Thomas Cup badminton championship 2014?
Answer :- Japan

9. Which club won the UEFA Champions League Football title?
Answer :- Real Madrid

10. Which team won the Indian Premier League 2014?
Answer :- Kolkata Knight Riders (They defeated King IX Punjab by 3 wickets.)

11. The Brazuca balls in the FIFA World Cup 2014 is having how many built-in HD Cameras?
Answer :- 6

12.         
--------------------------------

Email Newsletter
Join Over 2000+ Subscribers ! Get Our Latest Articles Delivered to Your email Inbox
When signing up you will initially receive a confirmation email requiring your approval to complete the Subscription.
Share it:

Current Affairs

Current Affairs June 2014

Post A Comment:

0 comments: