Kerala PSC Latest UpdatesClick Here

Current Affairs Questions February 2014 - 8 (Kerala)

Current Affairs February 2014 for PSC | Current Affairs February 2014 for PSC | Current Affairs 2014 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2014 for PSC Exams | Current Affairs 2014 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz October 2014 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams
1. Who is appointed as the new KPCC Chief?
Answer :- V.M.Sudheeran

2. Who launch 'Nirbhaya Keralam, Surakshitha Keralam' program of Kerala Government?
Answer :- Sonia Gandhi
3. Who inaugurated the New Cyberpark in Kozhikode?
Answer :- P.K.Kunjalikutty (Minister of Industries and IT)
4. Who inaugurated Coir Kerala Fair 2014 at Alappuzha?
Answer :- A.K.Antony
5. Who inaugurated Construction works of Kannur International Airport at Mattannur?
Answer :- A.K.Antony
6. Cochin Science City is Comming soon at ?
Answer :- Kalamassery 
7. Archaeologists recovered large volumes of Chinese artefacts  from which place recently?
Answer :- Kollam

8. Who is the Director of Kerala Council for Historical Research (KCHR)?
Answer :- P.J.Cheriyan
9. National Power Training Institute is coming soon at?
Answer :- Pallipuram, Cherthala, Alappuzha
10. Second Global Ayurveda Fest is held at?
Answer :- Kochi

  Memory Tricks for PSC Exam  
  PSC Malayalam GK Questions
  PSC English GK Questions
  English Grammar Questions
  PSC Maths and Mental Ability

Email Newsletter
Join Over 2000+ Subscribers ! Get Our Latest Articles Delivered to Your email Inbox
When signing up you will initially receive a confirmation email requiring your approval to complete the Subscription.

Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Next Post »
0 Comments for "Current Affairs Questions February 2014 - 8 (Kerala)"

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top