Navigation

LDC Examination Expected Questions - 3

LDC Exam Special Questions,LDC Questions,PSC LDC Questions,kerala psc LDC Questions,LDC Expected Questions,psc LDC Expected Questions,keralapsc LDC Expected Questions,ldc Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,ldc 2013 questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,LDC Study materials download, LDC free Study materials download,
|  LOWER DIVISION CLERK SPECIAL POSTS  | 
21. Who was the Viceroy to revoke the partition of Bengal ?
Answer :- Harding

22. The National Song of India 'Jana Gana Mana' was first published in ?
Answer :- Tatva Bodhini Patrika

23. Ukai Power Project is in ?
Answer :- Gujarath

24. Which was the first Indian State to get total rural electrification ?
Answer :- Hariyana


25. The tribal group in Nilagiris are ?
Answer :- Todas

26. Which is the international township constructed near Puducherry which the help of UNESCO?
Answer :- Auroville

27. Famous musician Tansen's tomb is situated at ?
Answer :- Gwalior

28. Which river flows through Marble Rockes?
Answer :- Narmada


29. Singereni mines in Andhra Pradesh is famous for ?
Answer :- Coal

30. Lufthansa is the Principal airline of ?
Answer :- Germany
Share This Post with Friends

Share

Harikrishnan.N.M

Post A Comment:

0 comments:

Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412