Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) 2017 ANSWER KEYClick Here
.
PSC LATEST UPDATES....CLICK HERE
.
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

International Organisation - 3

Releted Posts With this Label

31. Which country is the highest Tourist destination for UNWTO?
Answer :- France

32. Name the Headquarters of Commonwealth?
Answer :- London, UK

33. Who put forward the name Commonwealth?
Answer :- Lord Rosebery
-->
34. What is known as CHOGM?
Answer :- Commonwealth Head of Government Meeting
Kamalesh Sharma

35. Who is the Secretary General of Commonwealth?
Answer :- Kamalesh Sharma [Indian]

36. Who were the founding fathers of NAM?
Answer :- Jawaharlal Nehru , President Gamal Nasser of Egypt, President Tito of Yogoslavia

37. What is AFRICA fund?
Answer :- The Action for Resisting Invasion Colonialism and Apartheid

38. 16th Non-Aligned Movement Summit was held at ?
Answer :- Tehran,Iran[2012 August]

39. SAARC established on ?
Answer :- 8th December 1985

40. Which is the largest country of SAARC?
Answer :- India

41. The African Union was formed as the successor of the ?
Answer :- Organisation of African Unity [OAU]

42. The Headquarters of African Union?
Answer :- Addis Ababa,Ethiopia

43. Where is the Headquarters of APEC?
Answer :- Singapore

44. What is BIMSTEC?
Answer :- Bay of Bangal Initiative for Multi Sectoral Technical and Economic Coporation

45. What is known as the 'Big Four'?
Answer :- Brazil, Russia, India and China [BRIC]
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia