Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 25th (Question Paper Code :- 29/2017):- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC COOLY WORKER ANSWER KEY (Question Paper Code :- 25/2017) Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 4th :- CLICK HERE 4 More Details
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Company Corporation Assistant Grade Question - 11

Releted Posts With this Label

1. Which country is known as 'Junior America'?
ANSWER:- Canada

2. Which instrument is used to measure atmospheric humidity?
ANSWER:- Hydrometer

3. Over 90% of the wildlife of which country found nowhere else on Earth ?
ANSWER:- Madagascar
-->


4. Which countries are seperated by the Medicine Line?
ANSWER:- Canada , USA

5. The Ozone Belt is situated at levels between ...... Kms above atmosphere?
ANSWER:- 20 - 40 Km

6.A line in the map joining points with equal slope is ......
ANSWER:- Isocline

7. Which is the second largest country in the world?
ANSWER:- Canada
-->

8. Which are the fastest seismic waves?
ANSWER:- P Waves

9. In which ocean is the notorious Ring of Fire situated?
ANSWER:- Pacific Ocean

10. The counter lines that depicts a variable which cannot be measured at a point, but which insted must be calculated from data collected over an area is .....
ANSWER:- Isopleths

11. Which country's national day falls on January 26?
ANSWER:- Australia
-->

12. Who developed the idea of Continental Draft?
ANSWER:- Alfred Wegner

13. Which is the third principle constituent gas present in the atmosphere?
ANSWER:- Argon

14. A line that indicates equal or constant pressure on a map is ....
ANSWER:- Isobar
-->

15. Which is the largest country in Africa?
ANSWER:- Algeria 
FREE E-Mail Alert
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia