Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
KERALA PSC UP SChool Assistant Examination ANSWER KEY Available Soon :- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL FINAL ANSWER KEY [4 Questions Deleted] Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination OFFICIAL ANSWER KEY Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

International Organisation - 2

16.Universal Postal Union established on ?
Answer:- 1875 October 9th

17. The founding day of UPU celebrated as ......?
Answer:- World Postal Day [ October 9]

18. Which organization concerned with children's welfare associated with U.N?

Answer:- UNICEF
-->


19. UNICEF is commonly known as ..............
Answer:- United Nations Children's Fund

20. Which football player wearing a Barcelona shirt showing the UNICEF logo?
Answer:- Lionel Messi

21. Which is known as Angelic Arm of U.N?
Answer:- UNICEF
-->

22. Where is the headquarters of United Nation Enviornment Programme?
Answer:- Nairobi,Keniya

23. Which is the Book published by UNICEF for children?
Answer:- Fact for Life

24. What is IBRD?
Answer:- International Bank for Reconstruction and Development

25. The term Third Window associated with?
Answer:- World Bank

26. What is Clean Air Initiative(CAI)?
Answer:- CAI is a World Bank initiative to advance innovative ways to improve air quality in cities.
-->

27.Which country goat a loan from World Bank at first?
Answer:- France

28. What is UNU?
Answer:- United Nations University(UNU)

29. World Trade Organization established on which year?
Answer:- 1st January 1995
-->

30. Who was the predecessor of WTO?
Answer:- GATT
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top