Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on 4th March :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 25th (Question Paper Code :- 29/2017):- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC COOLY WORKER ANSWER KEY (Question Paper Code :- 25/2017) Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 4th :- CLICK HERE 4 More Details
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Ningalkkum Akam Kodeeswaran Questions - 1

Releted Posts With this Label

1. According to the election commission normally on which finger should be indelible ink be applied after voting?
Answer:- Left point finger

2. Instrument is associated with Pandit Ravi Shankar ?
Answer:- Sitar 

3. How many chessman are there on the chess board at the start of a standard game of chess?
Answer:- 32 [16*2]

-->

4. What is the average normal body temparature of a healthy human being?
Answer:- 37°C (98.6° Fahrenheit)

5. On October 29,2012 which MP from Alappuzha constituency took charge as the Union Minister of Civil Aviation?
Answer:- K.C.Venugopal

6. Which of the country has been chosen to host the ICC [International Cricket Council] World Cup in 2015?
Answer:- Australia and New Zealand [Join Host]

7. In which district would you find Pakshipathalam in the Brahmagiri hills?
Answer:- Wayand

8. Who amoung these won the Kerala Sahitya Akadami Award for a work title 'Oru pidi nellikka' (ഒരു പിടി നെല്ലിക്ക)?
Answer:- Edasseri Govindan Nair

9. How many rasas as in Navarasa?
Answer:- 9


Kichaka slayed by Bhimasena
10. In which of the sports does a player have continuously chant the name of the sport when he is in the opponent's half?
Answer:- Kabadi

11.Which of the field of medicine deals with pregnancy related issues?
Answer:- Gynecology

12. Accourding to the Mahabharatha which son of Kunti killed Kichaka? 
Answer:- Bhimasena
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
1 Comments for "Ningalkkum Akam Kodeeswaran Questions - 1"

Thanks a lot.
It helped me a lot in my exams

 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia