Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on 4th March :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 25th (Question Paper Code :- 29/2017):- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC COOLY WORKER ANSWER KEY (Question Paper Code :- 25/2017) Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 4th :- CLICK HERE 4 More Details
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Current Affairs March 2013 - 2

Releted Posts With this Label

Current Affairs 2013 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz March 2013 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams
1. Recently, China has announced the construction of three new hydro-power dams named Dagu, Jiexu and Jiacha on which river?
Answer:- Yarlung Zangbo River

2. In the recently launched 27th Surajkund Craft Mela, which state has been chosen as the theme state?
Answer:- Karnataka

3. Which country is providing Pilatus trainer aircraft to Indian Air Force?

Answer:- Switzerland

4. The headquarters of the International Center for Genetic Engineering and Biotechnology (ICGEB) are located at which place?
Answer:- Trieste (Italy)

5. Who is the author of the book title 'Netaji Subash Chandra Bose and Germany'?
Answer:- Anitha.B.Ptaff

6. Recently, who has been appointed as the new Solicitor General of India?
Answer:- Mohan Parasaran

7. The Vulture Population Estimate-2013 has been recently concluded in Panna Tiger Reserve, that is located in which state?
Answer:- Madhya Pradesh

8. Recently, which Indian-origin women is selected for Order of Australia Medal?
Answer:- Krishna Arora

9. Recently, in which country , the 12th Organisation of Islamic Co-operation (OIC) Summit was held?
Answer:- Egypt

10. In which country, national cofee emergency was declared recently over the spred of cofee rust?
Answer:- Guatemala

11. Who is currently serving as the president of the International Court of Justice?
Answer:- Peter Tomka

12. Military of which country conducts the Exercise Saffron Bandit?
Answer:- Pakisthan

13. Which commission enquired in to illegal mining of iron ore and manganese in Goa?
Answer:- Shah Commission

14. Which country is hosting the 14th meeting of BASIC Environment Ministers?
Answer:- India

15. Which is the committee formed by the information and broadcasting ministry to strengthen and expand the role of public broadcaster Prasar Bharathi?
Answer:- Sam Pitroda Committee
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia