Kerala PSC Degree Level Examination Expected Question - 492

Share it:
Keralapschelper.com is presenting a General Knowledge Questions with answers on Fact About India. In this set we included only those kinds of questions which are asked by Kerala Public Service Commission in the Degree Level Exams like Secretariat Assistant, Lower Division Clerk etc..
2621.Jawaharlal Nehru state museum situated in
Answer:- Itanagar

2622. Mawsmi caves are located in
Answer:- Meghalaya

2623.  Largest fresh water lake in north east India
Answer:- Loktak

2624. Cheraw is the major bamboo dance in
Answer:- Mizoram

2625. The state which is known as the group of village re-public
Answer:-  Nagaland

2626. Majuli declared island district on
Answer:- 8th september 2016

2627. First state to start multi  crore sports University
Answer:-Manipur

2628. Ambubachi festival held in the temple of
Answer:- Kamakhya temple [Guwahati]

2629. Sela pass located in which state of India
Answer:-Arunachal Pradesh

2630. The harvest festival of Meghalaya is
Answer:-Wangala festival

2631."A Life in politics" is the autobiography of
Answer:-P.A. Sangma

2632. The Indian state having no Hydroelectric projects
Answer:- Mizoram

2633. The only Indian state with negative population growth [0.47%]
Answer:- Nagaland

2634.The state known as the most populated Baptist state
Answer:- Nagaland

2635. The only national highway through Tripura
Answer:-NH 8

PSC Expected Questions From Kerala History | PSC Expected Questions From Indian History | PSC Expected Questions From Geography | PSC Expected Questions From Information Technology | PSC Expected GK Questions in English Medium | PSC Expected Questions From Constitution of India | PSC Expected Questions From Biology | PSC Expected Questions From Chemistry | PSC Expected Questions From Physics | PSC Expected Questions From Astrology | Renaissance in Kerala PSC Questions | Competitive Examination Expected General Knowledge Questions Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | KERALA PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXAMINATION QUESTIONS | PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXAMINATION QUESTIONS | KERALA PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXPECTED EXAMINATION QUESTIONS | PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXPECTED EXAMINATION QUESTIONS | PSC Company Corporation Board Assistant Grade Questions | Kerala PSC Company Corporation Board Assistant Grade Expected Questions | KPSC Company Corporation Board Assistant Grade Questions | Company Corporation Board Assistant Grade Previous Questions | Kerala PSC Company Corporation Board Assistant Grade Expected Questions | Kerala PSC Company Corporation Board Assistant Grade Previous Questions ,Expected Questions from Renaissance In Kerala | Renaissance In Kerala Study Note | Renaissance in Kerala Free Download | Kerala PSC Renaissance In Kerala Study Note | Study Note of Ayya Vaikundar | Kerala PSC Renaissance Questions | PSC Renaissance Questions | Study Note of Brahmananda Swami Sivayogi | Study Note of Chattampi Swami | Study Note of Sree Narayana Guru | Study Note of Vagbhatananda | Study Note of Thycaud Ayya | Study Note of Poikayil Yohannan (Kumara Guru) | Study Note of Ayyankali | Study Note of Pandit Karuppan | Study Note of Mannathu Padmanabhan | Study Note of V.T.Bhattathirippad | Study Note of Dr. Palpu | Study Note of Kumaranasan | Study Note of Vakkom Moulavi | Study Note of Blessed Kuriakose Elias Chavara
Share it:

Expected Questions

FACTS ABOUT INDIA

UNIVERSITY ASSISTANT

Post A Comment:

0 comments: