Kerala PSC Latest UpdatesClick Here

Kerala PSC Malayalam Current Affairs Question 26 October 2017 brings for its reader daily updated quizzes that cover the topics like Kerala, India, World, Science and Technology, Sports and Awards etc........
1. ലോകത്ത് ആദ്യമായി 3D Printing Wearable Battery വികസിപ്പിച്ചത്?
Answer :- Brunel University (United Kingdom)

2. 2017-ലെ FIFA U-17 ലോകകപ്പിൽ രണ്ട് ഹാട്രിക്ക് നേടിയ താരം ?
Answer :- Rhian Brewster (England)

3. Central Industrial Security Force (CISF) ൻറെ Additional Director General (ADG) ആയി നിയമിതനായത്?
Answer :- അലോക് കുമാർ പതേരിയ 

4. ഇന്ത്യയുടെ Public Credit Registry (PCR) ന് വേണ്ടി Reserve Bank of India രൂപീകരിച്ച ഹൈ-ലെവൽ ടാസ്ക് ഫോഴ്‌സിൻറെ ചെയർമാൻ ആരാണ്?
Answer :- Y.M.Deosthalee

5. 2017-ലെ CII Industrial Innovation Award ലഭിച്ച കമ്പനി?
Answer :- L & T Technology Services Ltd (LTTS)

6. India 2017 Yearbook എന്ന e-book ആരംഭിച്ചത്?
Answer :- രാജീവ് മെഹ്റിഷി 

7. 2017-ലെ Global Passport Power റാങ്കിങ്ങിൽ ഇന്ത്യയുടെ സ്ഥാനം എത്രമതാണ്?
Answer :- 75 [ഒന്നാമത് സിംഗപ്പൂർ]

8. NBA ഇന്ത്യയുടെ ബാസ്കറ്റ്ബോൾ ഓപ്പറേഷന്റെ തലവനായി നിയമിതനായത്?
Answer :- സ്‌കോട്ട് ഫ്ലാമിങ് 

9. Which High Court has banned the use of pictures of living persons on banners and hoardings?
Answer :- Madras High Court

10.'UK’s most influential black person of the year' അവാർഡ് ലഭിച്ച ഇന്ത്യൻ വംശജ?
Answer :-Gina Miller

Kerala PSC Current Affairs Questions Related with OCTOBER 2017 CLICK HERE |---- | Current Affairs OCTOBER 2017,Current Affairs OCTOBER ,PSC Current Affairs OCTOBER 2017,Current affairs Quiz OCTOBER 2017 , PSC Current Affairs ,UPSC Current Affairs,bank exam Current Affairs,IBPS Current Affairs,RRB Current Affairs,Current Affairs 2017 for All Competitive Exams,Current Affairs for SSC,Current Affairs for UPSC , Current Affairs for Civil Services ,Current Affairs for IBPS , Current Affairs for SBI , Current Affairs for Bank PO , Current Affairs for RRB Exams
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Next Post »
0 Comments for "Kerala PSC Malayalam Current Affairs Question 26 October 2017"

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top