Kerala PSC LDC Ranked List 2018Click Here

Kerala PSC Malayalam Current Affairs Question 24 October 2017



Keralapschelper.com brings for its reader daily updated quizzes that cover the topics like Kerala, India, World, Science and Technology, Sports and Awards etc........
1. 2017-ലെ സംസ്ഥാന സ്കൂൾ കായികോത്സവത്തിൽ ചമ്പ്യാന്മാരായ ജില്ല?
Answer :- എറണാകുളം (Ernakulam)

2. 2017-ലെ US Formula One Grand Prix ജേതാവ് ആരാണ്?
Answer :- ലൂയിസ് ഹാമിൽട്ടൺ 

3. 2017-ലെ FIFA Player of the Year Award
Answer :- Cristiano Ronaldo [fourth time in five years]
FIFA Award 2017
FIFA fair play award :- Francis Koné
FIFA women’s coach of the year :- Sarina Wiegman
FIFA best fans award :- Celtic
FIFA goalkeeper of the year :- Gianlugi Buffon
FIFA coach of the year :- Zinedine Zidane
FIFA Ferenc Puskas award for goal of the year :- Olivier Giroud
FIFA Dream Team 2017 :- Buffon, Alves, Marcelo, Ramos, Bonucci; Modric, Kroos, Iniesta; Messi, Ronaldo, Neymar.
4. 2017-ലെ FIFA Women's Player of the Year Award
Answer :- Lieke Martens 5. ഇന്ത്യ പോസ്റ്റ് പേയ്മെന്റ് ബാങ്കിൻറെ പുതിയ MD & CEO?
Answer :- സുരേഷ് സേഥി 

6. ഇന്ത്യയിലെ ആദ്യത്തെ Pradhan Mantri Kaushal Kendra for Skilling in Smart Cities ആരംഭിച്ചത് എവിടെ?
Answer :- New Delhi 

7. New CBI Special Director?
Answer :- രാകേഷ് അസ്താന 

8. ജമ്മുകശ്മീരിലെ ജനങ്ങളുമായി ആശയവിനിമയം നടത്തി അവിടെ സമാധാന അന്തരീക്ഷം നിലനിർത്തുന്നതിന് വേണ്ടി കേന്ദ്ര സർക്കാർ നിയമിച്ച വ്യക്തി?
Answer :- ദിനേശ്വർ ശർമ്മ 

9. Macau Open Golf കിരീടം നേടിയ ഇന്ത്യൻ താരം?
Answer :- Ganganjeet Bhullar 
OCTOBER 2017
Kerala PSC Current Affairs Questions Related with OCTOBER 2017 CLICK HERE |---- | Current Affairs OCTOBER 2017,Current Affairs OCTOBER ,PSC Current Affairs OCTOBER 2017,Current affairs Quiz OCTOBER 2017 , PSC Current Affairs ,UPSC Current Affairs,bank exam Current Affairs,IBPS Current Affairs,RRB Current Affairs,Current Affairs 2017 for All Competitive Exams,Current Affairs for SSC,Current Affairs for UPSC , Current Affairs for Civil Services ,Current Affairs for IBPS , Current Affairs for SBI , Current Affairs for Bank PO , Current Affairs for RRB Exams
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Kerala PSC Malayalam Current Affairs Question 24 October 2017"

 
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top