.
MALAYALAM GENERAL KNOWLEDGE QUESTIONS
.
.
CURRENT AFFAIRS QUESTIONS
.

Archive

Kilicheppu

Previous QP PDF

Sunday, 24 September 2017

FIREMAN 2017 Answer Key Part 4

KERALA STATE BEVERAGES (MANUFACTURING & MARKETING ) CORPORATION LIMITED FIREMAN Answer Key | Kerala PSC FIREMAN Examination Answer Key | PSC FIREMAN Answer Key | KPSC FIREMAN Answer Key | FIREMAN Examination Answer Key 2017 | FIREMAN Answer Key 2017 | FIREMAN Examination SEPTEMBER 23 Answer Key | FIREMAN SEPTEMBER 2017 Answer Key | FIREMAN SEPTEMBER 23 Answer Key | Answer Key of FIREMAN | Kerala PSC Question Paper Code 110/2017 Answer | PSC Question Paper Code 110/2017 Answer | FIREMAN Question Paper Code 110/2017 Answer | Kerala PSC FIREMAN Question Paper Code 110/2017 Answer |
Keralapschelper.com is presenting the Answer Key of FIREMAN in KERALA FIRE FORCE Department Examination Answer key will be available through this Website aftre the examination time. Official Answer Key Provisional Published, Final Answer Key Published soon. You can also check the same from the following link.
Notification Details 
Category No: /2016
Department :- KERALA FIREFORCE
Name of Post :- FIREMAN
Question Paper Code :- 110/2017
Date: 24-09-2017 Saturday
Time :- 01.30 PM to 03.15 PM.
Maximum Marks:- 100
Exam Duration:- 1 hour 15 minutes
Medium of Questions: English
Questions with Answer
76. What is my relation with the daughter of the son of my father's sister?
Answer :- Niece


77. The number of days from 31 October 2011 to 31 October 2012 including both the days is
Answer :-367

78. Complete the series A, P, B, Q, C, ?
Answer :-R

79. How many chords can be drawn through 7 points on a circle?
Answer :-42

80. The decimal form of 15 + 2/10 + 3/100
Answer :-15.23

81. Add a suitable question tag :- He came here yesterday, ...................?
Answer :-didn’t he

82. Change the voice :- A house is built by him.
Answer :-He builds a house

83. Complete the sentence :- If you study well .............
Answer :- you will get first rank

84. Change into reported speech :- The doctor said to the patient, 'Give up smoking.'
Answer :- the doctor advised the patient to give up smoking

85. Correct the proverb meaningfully by replacing the verb :- Slow and steady is the race.
Answer :-wins

86. Find out the plural of the word 'Louse'
Answer :-lice

87. Fill in the blank with right option :- Each student has .......... own problems.
Answer :-their

88. Use the right tense form of the verb :- The Chief Minister visits my house last year.
Answer :-visited

89. Give the opposite of the word 'expand'
Answer :-contract 90. Pick out the word which is not a synonym of the given words :- abandon, foray, forsake, forgo
Answer :-Foray

91. Prima facie means
Answer :-At first glance

92. Substitute with one word :- One who treats minor disorders of the feet
Answer :-Chiropodist

93. Add a suitable preposition :- The teacher was furious ...... me for being careless in the class.
Answer :-with

94. Identify the correct sentence
Answer :-He is adept in solving problems

95. Choose the missplet word.
Answer :-Extasy

96. Fill in the blanks with suitable article if necessary :- He is .............. best dancer in the world.
Answer :-the 97. Find out the meaning of the word 'abhorrence'.
Answer :-hatred and disgust

98. Replace the underlined word using the phrasal verb with similar meaning :- Our states undergo a period of acute financial crises.
Answer :- go through

99. Choose the option which has the meaning of the expression 'to strike a chord'.
Answer :-to say something that other people sympathize

100. Which is wrongly used?
Answer :- a herd of ants [ Correct answer is A colony of ants]

PART 1PART 2PART 3PART 4

No comments:

Post a Comment

Advertise Here
LATEST POSTS