Navigation

Kerala PSC Agricultural Assistant Grade 2 Expected Questions - 1

Kerala PSC Agricultural Assistant Grade 2 Expected Questions | Kerala PSC Agricultural Assistant Grade II Expected Questions | Agricultural Assistant Grade 2 Expected Questions | Kerala PSC Agricultural Assistant Grade 2 Previous Questions | Kerala PSC Agricultural Assistant Grade 2 Questions | Kerala PSC Agricultural Assistant Grade II Questions
---------------------------
1. Pollyantha is a type of
Answer :- Rose

2. Top working is done in
Answer :- Cashew

3. 'Elytra' is associated with
Answer :- Beetles

4. A fruit with high content of fact
Answer :- Avocado

5. Most cultivated pulse crop of Kerala
Answer :- Cow pea
6. 'Painted lady' is a
Answer :- Butterfly

7. The natural soil aggregates are called
Answer :- Peds

8. Which of the following is a green manure crop?
[Amaranthus, Glyricidia, Coconut, Rice]
Answer :- Glyricidia

9. Air layering is also known as
Answer :- Gootering

10. The sowing of one crop just before the harvesting of previous crop is known as
Answer :- Relay cropping

11. Disease of rice caused by the deficiency of zinc is
Answer :- Khaira

12. Name the legislative control of the transport of plants or plant parts to prevent the spread of pets and pathogens.
Answer :- Quarantine

13. 'Elytra' is the modified form of
Answer :- Fore wings

14. THIODAN is the trade name of
Answer :- Endosulfan

15. Mango black tips is caused by
Answer :- Boron deficiency

Share

Harikrishnan.N.M

Post A Comment:

0 comments:

Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412