Kerala PSC LDC Ranked List 2018Click Here

GK Quiz August 2017



1. Where has India's first private sector missile sub-system a joint venture between Kalyani group and Israel Rafael Advanced Defense Systems Ltd manufacturing facility between set up in?
Answer:- Hyderabad

2. Who will be the new Vice Chairman of NITI Aayog?
Answer:- Rajiv Kumar

3. Expand BIMSTEC
Answer:- Bay of Bengal Initiative for Multi-Sectoral Technical and Economic Cooperation

4. Which country will host the 15th meeting of the Foregin Ministers of BIMSTEC countries?
Answer:- Nepal
5. Which committee has recently submitted report on institutionalization of arbitration mechanism in India?
Answer:- B.N.Srikrishna Committee 

6. Microsoft has tied up with which Indian state to use its Al-based MINE platform to screen children for eye problems?
Answer:- Telangana

7. Jeena Skaria is assosiated with which sport?
Answer:- Basketball

8. Which committee has been constituted by the SEBI on fair market conduct?
Answer:- T.K.Viswanathan Committee

9. Who has been appointed as the new chairman of the Bombay Stock Exchange?
Answer:- Dhirendra Swarup

10. Whom did Vijendra Kumar beat to win his ninth consecutive Professional boxing bout and retain WBO Asia Pacific Super Middleweight title and also claiming the WBO Oriental Super Middleweight title?
Answer:- Zulpikar Maimaitiali [China]
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "GK Quiz August 2017"

 
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top