Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) 2017 ANSWER KEYClick Here
.
PSC LATEST UPDATES....CLICK HERE
.
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Kerala PSC Current Affairs Question 2 May 2017

Releted Posts With this Label

Keralapschelper.com brings for its reader daily updated quizzes that cover the topics like Kerala, India, World, Science and Technology, Sports and Awards etc........


1. Which Indian person was selected for Japan's prestigious 'Order of the Rising Sun' award?
Answer :- Ashwini Kumar

2. Nepal's first female Supre Court Chief Justice she was suspended after an impeachment motion filed in Parliament recently?
Answer :- Sushila Karki

3. Which foundation in India won the 'FICCI-India Sanitation Coailation' Prize?
Answer :- Aga Khan Foundation

4. Which Indian state becomes First in India to use Automated Weather Stations for farmers?
Answer :- Maharashtra

5. National Mission on Clean Ganga (NMCG) was celebrated in?
Answer :- May 2

6. Which football club recently won the I-League title?
Answer :- Aizawal FC

7. Which IIT created low-cost solar cells using Jamun?
Answer :- IIT Roorkee

8. The first Indian Railway train to have automatic doors and secured gangways for all coaches?
Answer :- Tejas Express
Tejas Express
This is a new premier train. This train will servieces between Mumbai and Goa.This train is expected to begin operations from June this year. Cuisine curated by celebrity chefs, tea and coffee vending machines and individual LCD screens. The train have 20-coachs.
9. Tallahassee Challenger Tennis Double won by?
Answer :- Leander Paes and Scott Lipsky
10. The Ganga Swachhta Sankalp Divas was observed on?
Answer :- May 2
MAY 2017
Kerala PSC Current Affairs Questions Related with MAY 2017 CLICK HERE |---- | Current Affairs MAY 2017,Current Affairs MAY,PSC Current Affairs MAY 2017,Current affairs Quiz MAY 2017 , PSC Current Affairs ,UPSC Current Affairs,bank exam Current Affairs,IBPS Current Affairs,RRB Current Affairs,Current Affairs 2017 for All Competitive Exams,Current Affairs for SSC,Current Affairs for UPSC , Current Affairs for Civil Services ,Current Affairs for IBPS , Current Affairs for SBI , Current Affairs for Bank PO , Current Affairs for RRB Exams
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Kerala PSC Current Affairs Question 2 May 2017"

 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia