Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Date Click Here
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.
Kerala PSC COOLY WORKER ANSWER KEY (Question Paper Code :- 25/2017) Published :- CLICK HERE 4 More Details ||Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details ||Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 4th :- CLICK HERE 4 More Details ||

Kerala PSC Examination Expected Questions - 477

Kerala PSC LDC Examination Expected Questions | Kerala PSC LDC Questions | PSC LDC Questions | Kerala PSC LDC Questions and Answers in Malayalam | Kerala PSC LDC Questions in Malayalam | PSC Expected Questions From Kerala History | PSC Expected Questions From Indian History | PSC Expected Questions From Geography | PSC Expected Questions From Information Technology | PSC Expected GK Questions in English Medium | PSC Expected Questions From Constitution of India | PSC Expected Questions From Biology | PSC Expected Questions From Chemistry | PSC Expected Questions From Physics | PSC Expected Questions From Astrology | Renaissance in Kerala PSC Questions | Competitive Examination Expected General Knowledge Questions Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | Keralapschelper.com is presenting a General Knowledge Questions with answers. In this set we included only those kinds of questions which are asked by Kerala Public Service Commission in the exams like Lower Division Clerk and Last Grade and other PSC Examinations........

2351. Which national leader's name is given to National Rural Employment Guarantee Scheme?
Answer :- Gandhiji's

2352. The oldest newspaper that continues publication in India is ...?
Answer :- Bombay Samachar 2353. India's first communication satellite was ...?
Answer :- APPLE

2354. What is the name of India's first station in Arctic?
Answer :- Himadri

2355. The technology used to generate electricity from solar light is ...?
Answer :- Photo Voltaic Technology

2356. Indian Railway was nationalised in the year ...?
Answer :- 1951

2357. Who started 'Van Mahotsav'? Answer :- K.M. Munshi (1950)

2358. India's first Biosphere Reserve was ....?
Answer :- Nilgiri

2359. Project Tiger was launched in the year ...?
Answer :- 1973

2360. The gland known as 'Master Gland' is ...?
Answer :- Pituitory Gland

2361. Which organ is affected by conjuctivitis?
Answer :- Eye

2362. 'Daltonism' is another name for ....? Answer :- Color Blindness

2363. Kidney stone is chemically...?
Answer :- Calcium oxalate

2364. Asteroid belt is situated between ....?
Answer :- Mars and Jupiter

2365. Who was the first Space Tourist?
Answer :- Dennis Tito ( U S A, 2001)

2366. Which vitamin is also known as retinol?
Answer :- Vitamin A

2367. World Tuberculosis Day is observed on --------?
Answer :- March 24

2368. Jasmine is the national flower of which country? Answer :- Pakistan

2369. 'The Lodge' is the official residence of --------?
Answer :- Australian Prime Minister

2370. Knesset is the legislature of which country?
Answer :- Israel
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top