Navigation

Kerala PSC Current Affairs 26 December 2016

Current Affairs December 2016,Current Affairs December ,PSC Current Affairs December 2016,Current affairs Quiz December 2016 , PSC Current Affairs ,UPSC Current Affairs,bank exam Current Affairs,IBPS Current Affairs,RRB Current Affairs,Current Affairs 2016 for All Competitive Exams,Current Affairs for SSC,Current Affairs for UPSC , Current Affairs for Civil Services ,Current Affairs for IBPS , Current Affairs for SBI , Current Affairs for Bank PO , Current Affairs for RRB Exams
Keralapschelper.com brings for its reader daily updated quizzes that cover the topics like Kerala, India, World, Science and Technology, Sports and Awards etc........

1. Nuclear intercontinental ballistic missile was successfully tested recently in India at Abdul Kalam island of Oddissa is?
Answer :- Agni 5

2. The Third British astronaut to travel in space, who died recently?
Answer :-

3.As part of the observance of the National Consumer Day the central government launched a consumer helpline number to resolve consumer disputes quickly?
Answer :- 14404

4. As part of the observance of the National Consumer Day the central government launched an Application to resolve consumer disputes quickly, name of that mobile app?
Answer :- Smart Consumer

5. Which district in Kerala formed a Disaster Management Force with Students (Student Rappid Response Force)?
Answer :- Kozhikkode

6. New Chairman of Grater Coachin Development Authority (GCDA)?
Answer :- C.N.Mohanan

7. Which Gulf Country has decided to celebrate 2017 as Year of giving?
Answer :- UAE

8. The 100th Railway station in the country with Google-Railtel Free Wifi Connectivity?
Answer :- Udakamandalam

9. The new chairman of the Kerala Feeds Limited?
Answer :- K.S.Indu Shekhar Nair

10. The new chairman of the Kerala Agro Machinery Corporation
Answer :- P.Balachandran

11.The new chairman of the Kerala Mathsyafed
Answer :- P.P.Chitharanjan

12. The new Coach of Crystal Palace, English Premier League club's ?
Answer :- Sam Alardays
READ CURRENT AFFAIRS QUESTIONS IN MALAYALAM - CLICK HERE
Share
Banner

HARI Mash

Post A Comment: