Kerala PSC KERALA PSC LDC Examination 2017 Syllabus Published on 28th March :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Kerala PSC Current Affairs 12 December 2016

Releted Posts With this Label

Keralapschelper.com brings for its reader daily updated quizzes that cover the topics like Kerala, India, World, Science and Technology, Sports and Awards etc........

1. How many Non-OPEC countries that recently agreed to cut oil production? Answer :- 11 [Azerbaijan, Oman, Mexico, Sudan, South Sudan, Bahrain, Malaysia, Equatorial Guinea, Bolivia, Kazakhstan and Russia]

2. Person who conferred with the Officer of the Legion of Honour, highest French civilian distinction?
Answer :- John Kerry

3. The world’s longest and deepest tunnel is
Answer :- Gotthard Base Tunnel (Switzerland)

4. The new Prime Minister of Italy?
Answer :- Paolo Gentiloni

5. A nationwide toll-free helpline number that will be launched soon to educate people and provide support related to cashless mode of transactions? Answer :-  '14444'

6. The former Prime Minister of Portugal who was sworn-in as the UN Secretary General on 12 December 2016 is?
Answer :- Antonio Guterres

7. The Cricketer who became the fifth batsman in the world to score three double-hundreds in a calendar year?
Answer :- Virat Kohli [India’s captain for Test Cricket]

8. Head of Committee on Digital Payment? Answer :- Rathan.P.Vathal

9. ആദ്യ ഇന്ത്യ-ചൈന Think Thanks ഫോറത്തിന് വേദിയാകുന്ന നഗരം?
Answer :- ന്യുഡൽഹി

10. New Prime Minister of Ghana?
Answer :- Nana Akufo-Addo

11. State Information Ministers Conference വേദിയാകുന്നത്?
Answer :- ന്യുഡൽഹി 12. ഇന്ത്യയുമായി അടുത്തിടെ ആണവ കരാറിൽ ഏർപ്പെട്ട രാജ്യം?
Answer :- വിയറ്റ്നാം 
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia