Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK

Kerala PSC Examination Expected Questions - 470

PSC Expected Questions From Kerala History | PSC Expected Questions From Indian History | PSC Expected Questions From Geography | PSC Expected Questions From Information Technology | PSC Expected GK Questions in English Medium | PSC Expected Questions From Constitution of India | PSC Expected Questions From Biology | PSC Expected Questions From Chemistry | PSC Expected Questions From Physics | PSC Expected Questions From Astrology | Renaissance in Kerala PSC Questions | Competitive Examination Expected General Knowledge Questions Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | KERALA PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXAMINATION QUESTIONS | PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXAMINATION QUESTIONS | KERALA PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXPECTED EXAMINATION QUESTIONS | PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXPECTED EXAMINATION QUESTIONS
-----------------
2251. The countries that share border with the largest number of other countries (14) are Russia and.....
(a) India
(b) China
(c) Brazil
(d) France
ANSWER :- China
2252. Which country has the longest land frontier?
(a) Russia
(b) India
(c) China
(d) Brazil
ANSWER :- China

2253. Which country has the largest number of frontiers (19) including maritime boundaries?
(a) India
(b) Britain
(c) USA
(d) Indonesia
ANSWER :- Indonesia

2254. Which is the largest land locked country in
the world?
(a) Mongolia
(b) Kyrgistan
(c) Kazakhstan
(d) Laos
ANSWER :- Kazakhstan

2255. The continent without land locked countries:
(a) South America
(b) North America
(c) Africa
(d) Europe
ANSWER :- North America
2256. Which country has the longest coastline?
(a) Canada
(b) USA
(c) Indonesia
(d) Japan
ANSWER :- Canada

2257. The countries that share border with three oceans are USA and .....
(a) China
(b) Russia
(c) India
(d) Canada
ANSWER :- Canada

2258. An enclave within South Africa:
(a) Lesotho
(b) Mali
(c) Ghana
(d) Namibia
ANSWER :- Lesotho
2259. The countries that share the longest
common land border are:
(a) Russia and China
(b) USA and Mexico
(c) USA and Canada
(d) India and China
ANSWER :- USA and Canada

2260. The longest continous border in the world is:
(a) Russia and Kazakhstan
(b) USA and Mexico
(c) Russia and China
(d) Russia and Pakistan
ANSWER :- Russia and Kazakhstan
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top