Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) 2017 ANSWER KEYClick Here
.
PSC LATEST UPDATES....CLICK HERE
.
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Kerala PSC Current Affairs 19 November 2016

Releted Posts With this Label

Keralapschelper.com brings for its reader daily updated quizzes that cover the topics like and etc.......

1. തടയണകളുടെ തമ്പുരാൻ എന്ന പേരിൽ അറിയപ്പെട്ടിരുന്ന വ്യക്തി?
Answer :- ടി.എൻ.എൻ.ഭട്ടതിരിപ്പാട്

2. The International Conference on Brucellosis 2016 is held at?
Answer :- New Delhi

3. ഇന്ത്യയിലെ മികച്ച മധുവിധു ലക്ഷ്യസ്ഥാനമായി തിരഞ്ഞെടുക്കപ്പെട്ട സംസ്ഥാനം?
Answer :- കേരളം

4. Name of India’s indigenously developed long-endurance combat-capable drone?
Answer :- Rustom-II

5. Which country become India’s top crude oil supplier?
Answer :- Iran

6. According to Swedish Education Company EF Education First, India has been placed at ........... spot in the English proficiency rankings?
Answer :- 22

7. Which air company has been named the best airline in the world for the fourth consecutive year by AirlineRatings.com in its Airline Excellence Awards.
Answer :- Air New Zeland

8. What is the Theme of World Day of Remembrance for Road Traffic Victims 2016?
Answer :- Vital post-crash actions: Medical Care, Investigation, Justice!

9. The Union Government recently decided to permit families celebrating weddings to withdraw how many amount?
Answer :- 2.5 Lakhs

10. Which Indian sprinter who was recently handed an eight-year ban by the National Anti-Doping Agency?
Answer :- Dharambir Singh

11. Author of the book titled ‘The Legend of Lakshmi Prasad’?
Answer :- Twinkle Khanna

12. The Supreme Court has restrained vigilante groups in a state from imparting training to children and distributing air guns to the people at a subsidised rate to kill stray dogs. Name the state?
Answer :- Kerala

13.
Answer :-

14.
Answer :-

15.
Answer :- 
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia