Kerala PSC KERALA PSC LDC Examination 2017 Syllabus Published on 28th March :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Kerala PSC Current Affairs Questions and Answer October 2016 - 1

Releted Posts With this Label

Current Affairs October 2016 for PSC | Current Affairs October 2016 for PSC | Current Affairs 2016 for Kerala PSC Exams | Current affairs Quiz October 2016 | Current Affairs 2016 for PSC Exams | Current Affairs 2016 for All Competitive Exams | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams 
-----------------
1. Name the governor of Arunachal Pradesh who was removed by the President recently?
Answer :- Jyoti Prasad Rajkhown 2. Deepa Malik won a silver medel at the Paraolympics recently in which event?
Answer :- Shot Put

3. Who won the Women's Single title in US Open 2016?
Answer :- Angelique Kerber

4. Who won the Men's Single title in US Open 2016?
Answer :- Stan Warwrinka

5. Name the city where the first Daily driver less bus has been launched?
Answer :- Lyon, France

6. The first driver less bus s\uses the LIDAR technology that measures distance by illuminanting a target with Laser Light, Expand LIDAR?
Answer :- Light Detection and Ranging 7. Union Government has launched a helpline through which customers can get information on Power outages over phone. What is the helpline called?
Answer :- URJA Helpline

8. Whjich two districts in India has emerged as the cleannest districts in India as per the Gramin Swach Sarvekshan?
Answer :- Mandi [Himachal Pradesh], Sindhurg[ Maharashtra]

9. Name the Indian who won the Mens High Jump T-42 event at Rio Para Olympics recently?
Answer :- Mariyappan

10. Which state won the best Horticulture state award as per the Indian Council of Food and Agriculture[ICFA]?
Answer :- Harayana
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia