Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 25th (Question Paper Code :- 29/2017):- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC COOLY WORKER ANSWER KEY (Question Paper Code :- 25/2017) Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 4th :- CLICK HERE 4 More Details
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Kerala PSC Current Affairs 24 October 2016

Releted Posts With this Label

Keralapschelper.com brings for its reader daily updated quizzes that cover the topics like and etc.......

1.  President Pranav Kumar Mukhejee inagurates the Sardar Patel Heart Institute at which city?
Answer :- Ankleshwar, Gujarath
2.  Prime Minister Narendra Modi has launched a campaign through which people can sent their Diwali greetings and messages to the soldiers to boost their morale?
Answer :- #Sandesh2Soldiers campaign

3. Which Air Comapny make world record for longest nonstop flight?
Answer :- Air India

4. Who won the 2016 United States Grand Prix?
Answer :- Lewis Hamilton

5. Prime Minister Narendra Modi launched a pipeline Project which cost Rs 51,000 core to provide piped cooking gas to residents of Varanasi?
Answer :- Urja Ganga

6. 19th World Peace Conference was held at ?
Answer :- Nashik
7. Who won the Dr.B.C.Roy award for Excellence in the filed of medicine?
Answer :- Randeep Guleria and C.S.Yadav

8.Who became only the fifth Indian and third wicket-keeper to complete 9000 runs inOne-day Internationals?
Answer :- M.S.Dhoni

9. This year United Nations Day's Theme ?
Answer :- Freedom First

10. കേരളത്തിലെ മുഴുവൻ അക്ഷയ കേന്ദ്രങ്ങളുടെയും വിവരങ്ങൾ അവരുടെ സ്ഥാനം എന്നിവ Google Map-ൽ ഉൾപ്പെടുത്താനായി ആരംഭിച്ച പദ്ധതി?
Answer :- മാപ്പ് മൈ ഹോം

11. 2018-ൽ റഷ്യയിൽ വച്ചു നടക്കുന്ന ലോകകപ്പ് ഫുട്ബാളിൻറെ ഭാഗ്യ ചിഹ്നമായി തിരഞ്ഞെടുത്തത്?
Answer :- സാബിവാക്ക

12. ദേശീയ തലത്തിൽ ശരാശരി ആയുർദൈർഘ്യത്തിൽ ഒന്നാമതെത്തിയ സംസ്ഥാനം?
Answer :- കേരളം [74.9 വയസ്സ്]

13. 2016-ലെ ഓ.വി.വിജയൻ പുരസ്‌കാരത്തിന് അർഹനായ വ്യക്തി?
Answer :- ചന്ദ്രമതി [ കൃതി:- രത്നാകരൻറെ ഭാര്യ എന്ന ചെറുകഥ ]
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia