Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on 4th March :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 25th (Question Paper Code :- 29/2017):- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC COOLY WORKER ANSWER KEY (Question Paper Code :- 25/2017) Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 4th :- CLICK HERE 4 More Details
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Kerala PSC Current Affairs Recap of the Day: 22 August 2016

Releted Posts With this Label

Keralapschelper.com brings for its reader daily updated quizzes that cover the topics like and etc.......

1. Which country's initiative was One Belt and One Road (OBOR)?
Answer :- China

2. Big B Amitabh Bachchan hits how many followers in micro-blogging site Twitter?
Answer :- 22 Million

3. Governor of Manipur?
Answer :- Najma Heptulla

4. Governor of Meghalaya?
Answer :- Shanmughananthan

5. Which Indian actor won The French government honours excellence in arts by conferring the Chevalier award?
Answer :- Kamal Haasan [ 2nd South Indian Actor after Shivaji Ganeshsn. Previous Winners are Satyajit Ray and actors Sivaji Ganesan, Amitabh Bachchan, Aishwarya Rai, Nandita Das and Shah Rukh Khan.]

6. Winner of Cincinnati Masters Tennis Tournament Men's Single?
Answer :- Marin Cilic

7. Winner of Cincinnati Masters Tennis Tournament Women's Single?
Answer :- Karolína Plíšková

8. Winner of Cincinnati Masters Tennis Tournament Open Era women's doubles champions?
Answer :-

9. Indian flagbearer at Rio 2016 Olympics closing ceremony?
Answer :- Sakshi Malik, who had become the first woman wrestler in India to win an Olympic medal

10. World 3rd largest tech start-up?
Answer :- India [1st USA and 2nd Britain]


12. Who has become the first Indian actress to promote an airline?
Answer :-  Deepika Padukone [She has been roped in as the new brand ambassador of domestic airline company Vistara. It is a joint venture between Tata Sons Ltd and Singapore Airlines]

13. Qatar-based Doha Bank open its first branch in the Kerala at?
Answer :- Kochi [It had opened its first branch in India in Mumbai in June 2014]

14.Which e-commerce company unveiled its Mission Million Books, inviting Indian citizens to donate textbooks and educational material for the benefit of the underprivileged.
Answer :- Alibaba
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia