Navigation

Kerala PSC Current Affairs Recap of the Day: 21 August 2016

Current Affairs August 2016,Current Affairs August ,PSC Current Affairs August 2016,Current affairs Quiz August 2016 , PSC Current Affairs ,UPSC Current Affairs,bank exam Current Affairs,IBPS Current Affairs,RRB Current Affairs,Current Affairs 2016 for All Competitive Exams,Current Affairs for SSC,Current Affairs for UPSC , Current Affairs for Civil Services ,Current Affairs for IBPS , Current Affairs for SBI , Current Affairs for Bank PO , Current Affairs for RRB Exams
Keralapschelper.com brings for its reader daily updated quizzes that cover the topics like and etc.......

1. New Reserve Bank of India Governor?
Answer :- Urjith Patel

2. India's rank in Asia Pacefic on Fixed Broadband?
Answer :- 39

3.BRICS women Parliamentarian meeting held at?
Answer :- Jaipur

4. Which state police in India launched a piolet project on DNA profiling?
Answer :- Andra Pradesh

5.Which city has been included in the Union Tourism Ministry’s Pilgrimage Rejuvenation and Spirituality Augmentation Drive (PRASAD)?
Answer :- Guruvayoor

6. India’s foreign exchange reserves touch a life-time high of _____?

Answer :- USD 365.82 billion

7. According to a report made by ASSOCHAM, India is home to the _______ largest number of technology-driven start-ups in the world?
Answer :- 3 [ India is following the US and the UK]

8. Gurugram-based which e-commerce website has been shutdown recently?
Answer :- AskMe 

Share

Harikrishnan.N.M

Post A Comment:

Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412