Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Kerala PSC Current Affairs Recap of the Day: 19 August 2016

Current Affairs August 2016 for PSC | Current Affairs August 2016 for PSC | Current Affairs 2016 for Kerala PSC Exams | Current affairs Quiz August 2016 | Current Affairs 2016 for PSC Exams | Current Affairs 2016 for All Competitive Exams | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams 
--------------------------------
Keralapschelper.com brings for its reader daily updated quizzes that cover the topics like The Union Ministry of Power launched a Mobile App what is its name,The theme of the World Humanitarian Day that was observed on 19 August 2016 was and other questions....

1. First Public Sector Undertaking (PSU) under the Department of Post
Answer :- Indian Post Payment Bank Ltd

2. The web portal for e-bidding and e-reverse auction for Traffic Based Competitive Bidding in transmission project launched by the Union Government recently?
Answer :-  e-Trans
3. Who won the men's 200m Gold in the Rio Olympics?
Answer :- Usain Bolt, Jamaican athlete

4. The International Court of Arbitration for Sports [ Located at Lausanne, Switzerland] a quasi-judicial body  recently banned which wrestler for 4 Years?
Answer :- Narsingh Yadav

5. Who became the first Indian Badminton player to enter the Women's Singles finals in Olympics?

Answer :- P.V.Sindhu

6. e-bidding portal 'DEEP' for Medium term purchase of power was launched by which Ministry?
Answer :- Union Ministry of Power

7. The Union Ministry of Power launched a Mobile App to Track Power transmission projects, name it?
Answer :- TARANG

8. The state government that will confer Indian wrestler Sakshi Malik with Rani Laxmi Bai Award for winning a medal in Rio Olympics is -
Answer :- Uttar Pradesh



9. The Indian female wrestler Sakshi Malik won the bronze medal in which category at the Olympic Games in Rio 2016?

Answer :- 58 kg category

10. The theme of the World Humanitarian Day that was observed on 19 August 2016 was
Answer :- One Humanity
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top