.
MALAYALAM GENERAL KNOWLEDGE QUESTIONS
.
.
CURRENT AFFAIRS QUESTIONS
.

Shopping

Archive

Shopping

Kilicheppu

Previous QP PDF

PSC Last Grade Servant Questions PSC Degree Level Questions
KERALA PSC PREVIOUS QUESTIONS
KERALA PSC MALAYALAM QUESTIONS

Wednesday, 20 July 2016

Kerala PSC Examination Expected Questions - 453

PSC Expected Questions From Kerala History | PSC Expected Questions From Indian History | PSC Expected Questions From Geography | PSC Expected Questions From Information Technology | PSC Expected GK Questions in English Medium | PSC Expected Questions From Constitution of India | PSC Expected Questions From Biology | PSC Expected Questions From Chemistry | PSC Expected Questions From Physics | PSC Expected Questions From Astrology | Renaissance in Kerala PSC Questions | Competitive Examination Expected General Knowledge Questions Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | KERALA PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXAMINATION QUESTIONS | PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXAMINATION QUESTIONS | KERALA PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXPECTED EXAMINATION QUESTIONS | PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXPECTED EXAMINATION QUESTIONS
-----------------
2021. Which memory is used for booting of computers?
Answer :- ROM

2022. ............ is an example for volatile memory?
Answer :- RAM

2023. ................ is a type of memory, in which data will be lost when the system powers off?
Answer :- Volatile memory

2024. 4 bits = ...
Answer :- 1 Nibble
2025. 1 MB = ........ KB
Answer :- 1024 KB

2026. CD ROM is an example for .......... storage
Answer :-  Secondary Storage

2027. Technology used in CD ROM is
Answer :- Optical/ Laser Technology

2028. What is the storage capacity of Floppy Disc?
Answer :- 1.44 MB

2029. Who inveneted Compact Disk?
Answer :- James.T.Russel

2030. What is the expansion of CMOS?

Answer :- Complementary Metal Oxide Semi Conductor

No comments:

Post a Comment